Kubos11 Merhaba arkadaslar Allah nasip ederse aralık gibi oğluşumu kucagıma alıcam ama bebek şampuanı , deterjanı , yağı vs . Yani kısacssı bebek bakım ürünleri ve deterjanları ile ilgili almam gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuz ? 🙏❤️
Filiznalbant Kubos11 şampuan dalin aldım diğerlerine pek güvenemedim açıkçası sonuçta yılların dalini (benim fikrim bu sadece😊) yağda aynı şekilde dalin. Pişik kremi ise baby&care incia aldım. Daha kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var çokta memnunlar. Bakalım kullanıp görücez 🙈
Sghslove Kubos11 şampuan unibaby yenidoğan köpük form aldım ama mühendisin oğlu sayfasına bakınca vazgeçtim onlara bakıp değiştirmeyi düşünüyorum aldıklarımı kimisi de o kadar takılma diyor deterjan da unibaby yeni doğan parfümsüz aldım ama işte kararsızım çok pimpirikliyim galiba
Elifelif1 Kubos11 Şampuanı hipp Bebeyağını bubchen Pişik kremini desitin Deterjanıda dalan roxy aldım bakalım inşaallah memnun kalırız. Temiz içerikleri ürünlerden bütçeme göre olanı seçtim daha pahalı markalarla başlayıp her bittiğinde onu alabilirmiyim bilemediğimden
Kubos11 Sghslove Ben son zamanlarda unı babynin cıkn haberlernden sonra düşünmüyorum yoksa bende hepsini unı baby veya dalin alıcaktım ama suan mustela ve baby me düşünüyorum ama deterjan hla kararsızım 😂🥴
aniseamine13 Sghslove mustela al şampuanı kremi unibaby alma derim... Deterjan Dalan RoXY al tavsiye ederim
BeybininAnasi Benim bir arkadaşım var, kuzu epey alerjik bir bebekti. Hep bübchen ürünlerinden memnun kalmış. Almanya’da akrabaların var, onlara getittirmeyi düşünüyorum nasip olursa :)
Steacher BeybininAnasi ben bübchen yağ, şampuan pudra ve pişik kremini trendyolldan aldım sizin Almanya’dan getirmenizin özel bir nedeni mi var hata mı ettik trandyoldan almakla 🙈🤔
pyymamm Kubos11 şampuan mustela pişik kremi sudocrem aldım deterjanlar içinde muhendisinoglunu instadan takip edebilirsiniz
ylzzz Kubos11 hamethan yazdır pişik için 3 kutu yazdır. Hem içeriği temiz hemde para vermemiş olursun.kullananlar var
Arzuctl Şampuan sebamed, deterjan roxy yumuşatıcı ve bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum bebek yağı yerine zeytinyağı kullanıcam
Ftsctn_20 Arzuctl bende Sebamed düşünüyordum ama mühendisinoglu sayfasına bı göz attım vazgeçtim içeriği daha temiznolan şampuanlar var siz de bı bakın isterseniz benim doğum nasipse Mart'ta obyuzden ben henüz karar veremedim ordan detaylı inceleyip karar vericem😁
Hasisinmelegi Yumuşatıcı kullanmam asla çocuğa ki kendimiz için bile kullanmıyorum. Pişik kremi bebe yağı sampuani mustela aldım birde baby me köpük sampuanini aldım. Baby me sıvı deterjan aldım aynı markanın leke çıkarıcı olarakta spreyini alcam. Molfix yenidoğan bez aldım. Islak mendil olarakta promum ıslak katkısız mendilini aldım hepsi muhendisinoglu tarafından önerilen hem uygun hem organik ürünler.
Kubos11 Hasisinmelegi Bende öyle yapmayı düsünüyorum . Baby me ve mustela düşünüyorum deterjan konusunda cok kararsız kaldım sıvımı , yoksa granül mü bilemedim.
YDE Kubos11 ben şampuan ve yağ mustela aldım, pişik kremi Bübchen aldım ve deterjan olarak Babys green organik deterjan aldım.Yumuşatıcı zaten kullanmam. Tüm aldıklarımın içeriğine bakarak alıyorum. Hepsi %100 temiz içerikli.
Kubrakyildiz Şampuan, vücut şampuanı bübchen pişik kremi de kaufmann diye bir marka aldık eşim Almanya ya gitti oradan getirdi ama biterse trendyolda da var rahatlıkla sipariş verebiliriz. Deterjan da Dalan zeytinyağlı doğal granül sabun %100 doğal zeytinyağlı diyor ama kokusu nasıl olur bilmiyorum :)