Buket27 Kızlar 25 haftalık hamileyim kasık larım da agri oluyor boyle yasayan varmı acaba 2 gunden beri arada oluyor ama sancı seklinde
Lina55 Buket27 bende 21 haftalik gebeyim iki gündür bende de kasık ağrısı oluyor ve belim de cok ağrıyor 🤦♀️
Ozge2441 Buket27 20 haftalık hamileyim o kadar şiddetli ağrılarım vardı ki ağlamaklı oldum iki gün arayla çok korktum doktora gittim ama hiç bişey çıkmadı çok şükür
Minnosizmmm Buket27 çok şiddetliyse doktora gozukmeni tavsiye ederim. Hani burda rahim genişlemesinden oluyor deriz ama en sağlıklı cevabı konunun uzmanından almak daha iç rahatlatıcı bir cevap olur senin için geçmiş olsun
Lina55 Buket27 bel ağrım cok siddetli.oturup kalktiktan snra doğrulmakta zorlaniyorum 2 gündür böyle sebebini bende anlamis değilim canim🤷♀️
Kubradmr Kasıkta çamaşır çizgisi ve icinde olan agrı kramp bende de oldu. Rahim genişledigi icin oluyormuş endişe etmeyin. Bel agrısını bilemiyorum ebenize bi danışabilirsiniz netten de araştırın cok bilgi mevcut bende endişelenip didik didik baktım normal yazıyor 🙏🏻
Sirius223 Ozge2441 valla arkadaşım hamile kaldigimdan bu yana ben hep ağrı içindeyim. Hatta o kadar alıştım ki ağrım olmadığında panikler oldum. 20 hafta 4 g unluguz bizde.
gozde- Buket27 canım korkma 26+4 günlük hamileyim çok sık yaşadım.. rahim büyüdüğü için baskıdan ağrı oluyormuş.. bide ani kalkma ani oturma ani harekkettde ağrı oluyormuş yavaş hareket etmeye özen göster..
Sirius223 Ozge2441 ben erken haftalarda girdim 16 haftalikken. Şimdi 22 de mi 21 demi girsem emin değilim.