Bengisu_kutlu1 Herkese merhaba. 36+5 teyiz minik oğlumla ve heyecanla beklemedeyiz. Siz kaçıncı haftalardasınız ?? Doğum belirtileri başladı mı ?? O kadar çok merak ediyorum mi ne zaman gelecek güzel oğlum 😌😌
Kadriye1 Bengisu_kutlu1 38+2 Hiç.bir belirtim yok sabırsızlanıyorum korkuyorum artık sağlıkla gelsin :(
defne55 Bengisu_kutlu1 37+1deyiz bizde hiç sanci ağrı vs bisey yok 40 haftayı buluruz gibime geliyo 🤷♀️
CerenAkbulut Bengisu_kutlu1 37+6 ve hiç bir belirtim yok. Bazı günler ağrım sızım çok oluyor fakat 2 gündür iyiyim gayet. Gelmeyecek sanırım henüz 😄
haticeD08 Bengisu_kutlu1 Şafak 1 ama oğluma göre belli ki daha var gelesi yok😅 39+5 belirtisiz bekliyoruz 🙈
Tubi3866 39+2 yeri rahat galiba oğlumun sancı falsn hiçbişey belirti yok bakalım daha ne kadar bekletecek bizi
Tusi 38+5 agrilar ve kasilmalar cok artti gece uykusu denen bisi kalmadi. her an gelecek gibi hissediyorum.Ama planli sezaryenim carsamba gunu, bakalim ne olacak☺️
ipekgkk bende 37+5 oldum belirti yok ama biraz bel ağrım var kasılmalarımız var ama beni tahatsız edecek bişey yaşamadım 5 günde önde gidiyor pzt kontrolüm var heyecanlıyım Hatta artık uyuyamıyorum 😂😂