2prenses1prensannesii Hatice_ceylan bende merak ediyordum hiç nisan annesi yok mu diye 😅 bende varım 29 nisan ❤
Hapyyli10 Kızlar cinsiyetleirniz nedir ne zaman öğrendiniz 12.haftada tahminler doğru cıktımı aydınlatın bakalım yarın tekrar gdıcem 15.hafta 12.haftada kız tahmınen demişti cok heycanlıyım değişmez umarım 😂😂
2cocukluhayatadogru Tahmini 21 Nisan ve bir oğlum varken kızımı bekliyorum ben de nasipse💖💖 kızlarınıza isim bulabildiniz mi arkadaşlar🤷🏻♀️ Ben bu hafta öğrendim kızımın güzel haberini ve henüz hiç bir fikrim yok😢
Nurak Yagmur2020 canım bende nisanin ilk haftası doğum yapicam Allah'ın izniyle ama ne cinsiyet ogrenebildim ne bı hareket var hersey çok gizli 😊
Jasminjas Bana da 12 haftalıkken erkek gibi dedi cuma tekrar gidicez inşallah öğreniriz artık kesin 😊
Aysse-03 8 nisanda inşallah kavuşucaz kuzumla rüyamda kız çocuğu görmüştüm hep kız bebek diye hissediyordum 17 haftada bamyayı görünce cok mutlu oldum 😂hepimize allahım sağlıklı evlatlar versin 🙏
Gnccelik09 Bizde 16 haftaligiz dogum 20 nisan dedi doktorumuz cinsiyet belli degil ama icime erkek gibi doğuyor insallah kizdir hep benimle ayni olanlari kiz okudum ☺️☺️
Tugceeda Merhaba bizimde 8nisan 17+3üz hala cinsiyeti kesinleştiremedik aslında kız gibi demişti sonraki randevuda göremedik🤔