cbmell gokerhalideda Evet ben de beşik konusunda çok kararsızım. Park yatak mı olmalı ahşap mı olmalı sadece bakmakla yetiniyorum.
Weib 15 +3 te cinsiyet öğrenmeyen bi biz mi kaldık yahu 😞28 nisan da doğum dedi doktor sağ salim sağlılacakla alalım kucaklarımıza inşallahhh🤲
Weib miine persembe kontrolümüz var bakalım göstercekmi 😂 senin nasıl gidiyor canım hamilelik ben bişey anlamıyorum çok hızlı geçiyor zaman 🙄
miine Weib bende perşembe gidicem doktora canım 🤗 hiç anlamadım bnde nasıl geçti bunca zaman❣ dünden beri belime ağrı girip çıkıyor bugün de biraz rahatsizdim ama anlamadım ne olduğunu ama galiba üşüttüm
Weib miine o bendede var canım belim ağrıyor dünden beri ve buz gibi vücudum üşümekte yok anlamadım 😒aynı gün öğreniriz insallah ☺️
hohomoromu Olimbera yok canım yazdığın yanlışı görmedim bile olimbera isminden dolayı rizede fındıklıda galiba olimbera köy evi diye bi yer var ya ordan dolayı tahmin ettim
Canliva Dün kontrolde doktorum bebek aşağıya baskı yapıyor böyle giderse erken doğum olabilir dedi bunu yaşayan varmı