Cansuyildirim Aynen öyle. Sanki hayat durmuş gibi. 9 ay’ı nasıl doldurucam hiç bilmiyorum. Ve annelik neden bu kadar kutsal anlamaya başladım, her anı sabır gerektiriyo
Seymasyma Cansuyildirim aynen öyle her gün bitince seviniyorum bir gün daha azaldı diye şuan çalışmıyorum evde zaman çok zor geçiyor bir uğraşım da yok
Cansuyildirim Seymasyma Katılıyorum bi meşgale gerek, umarım bulursun. Ben daha 8 haftalığım sanırım duruma henüz alışamadım o yüzden hiç bişeye adapte olamıyorum
Seymasyma Cansuyildirim bende şuan 12 hafta 1 günlüğüm 10. Haftaya kadar bende öyleydim geçecektir emin ol adapte oluyoruz zamanla
Esradgc Bu günleri çok arayacaksınız kızlarrr 🤣 keyfini çıkartın ben doğum yaptım ama hamileliğimi de özledim gerçekten çok özel bı dönemmiş geçmez diye düşünürdüm bende ama öyle bi geçiyor ki dıyorum ne zaman doğurdum da 2 buçuk aylık oldu kızım anı yaşayın kızlarr özlersiniz çok 😘
Sevgiay Son gunlerim kizimin gelmesini bekliyoruz. Kendinize bir ugras bulun. Zaman su gibi akip geciyor. Geriye baktiginizda anlamiyosunuz bile. Gebe okullarina gidin veya cesitli kurslara yazilin bol bol yuruyus yapin. Allah hepimizi bir avazda kurtarsin insallah..
Hapyyli10 Kızlat keseye göre tahmin olmaz oğlumda kese şekli ovaldi şimdi kızımdada tam bır kuru fasulye tanesı şeklindeydı kız olucak yani kese şekline göre bakmayın ama göbiş şekli dogru oğlumda sipsivri bi göbek çıkmıştı şimdi ise yaygan göbeğim bende 14+4 üm bu arada