Ogrtmnglsm Gündüz belimde kuyruk sokumumda agri vardi ve karnimda hafif sekilde agri hala devam ediyor ve akintim armis durumda doğum belirtisi olabilir mi
Baloglummmmm Ogrtmnglsm bende 36 haftalıgım canım benımde tam tersi akıntım azaldı kıvamı yogunlaştı aşırı sert karnım bebegımın hareketıse az özellıkle bugün
Zehraak Ogrtmnglsm Dün akşam aynen öyleydi bnmde beli duynustim ama bu kuyruk sokumu niye agiriyir acaba diyip şaşırmıştım bişey olmadi
Ogrtmnglsm Baloglum93 suan poziyonunu almis olabilir veya aliyoda olabilir 15 gunde bir kontorle gidiyodum doktorum izne ayrildigi icin pazart3si gideceğim o yuzden bilemiyorum.
Ogrtmnglsm Baloglummmmm toplaniyo karnimin saginda ve hareketleniyo sonra Baloglummmmm regl olacakmisim gibi bir ağrı var hafif hafif ama
2cocukluanne Ogrtmnglsm ilk adet olacakmşsn gbi agrılarn oluyr snrada düzenli belden baslayıp kasıkda biten agrı veya kasıkdan baslayıp belde biten bir agrı olyr ara ara giren. Eğer böyleyse dr gitmelsn
Ogrtmnglsm 2cocukluanne cok sagol canim olsa bile hemen oyle dogum olmuyor demek yarina kadar bekleyebilirim o zaman
2cocukluanne Ogrtmnglsm sen hafife alma canm kiminin sancı eşiği düşük oluyr acılması oluyr farketmiyor sen benm dediğim sancı sekllerini yasıyrsan doktra gt haftanda erken daha