Zuhalduru Merhaba anne ve anne adayları. 2.hamileliğimve Bi kızım daha olacak hayırlısıyla. İlk kızımın adı Nisa Duru. Doğacak kızımıza Mina ismini düşünüyoruz. Yanına önerebileceğiniz 2.isim var mı acaba 🤗🤗😍❤️
Ipek86 Zuhalduru benimde 80% kiz gibi görünüyor, ayrica 3. Kizim🤭🥰 bizde Mina takicaz ismini eger kizsa tabi, eger 2 isim olsaydi Mina Ada olurdu en uygunu o sanki
Zuhalduru Flybatuoguz84 aslında çok iyi naz. Zaten kısa isim istiyoruz. Herkes nur diyor. Bizde düşünüyoruz daha. ❤️❤️🤗🎉
Zuhalduru duyguyilmaz kesinlikle klasik. Mina Naz aklıma yattı yatacak. Mina ada güzelmiş ya🤗❤️. Teşekkürler
duyguyilmaz Zuhalduru Ben de Allak nasip ederse Nehir koyacagim ama Ada ismine de bayiliyorum cok havali geliyo kulagima😍
Yess Biz çok zorlandık isim konusunda sonunda Nehir ismine karar verdik. İki isim doğru gelmiyor bana o yüzden sadece Nehir ama Ada ve Sare isimleri de güzel
EsraDeniz24 Aaa ben de Mina Ela düşünüyordum ♥️😍 Mina ismini ayrı seviyorum ya ilk kızımı görmediğimde Mina geliyor demiştim 🙈🌺
Zuhalduru EsraDeniz24 yaaa sağlıkla gelsin kuzu. Mina Ela çok güzelmiş 🤗ayy ben eşimi bu ismi de önereceğim 🙈🙈