Foto03
Selam kızlar 🙋🏻♀️ 33+0 oldum. Dünden beri karnımda ve belimde sıcak yakıcı bir ağrı vardı. Sinemaya gitmiştik eşimle. Eşimin çok beklediği 7.koğuştaki mucize filmine. Ben dedim biraz ağrım var diye söyle çok olursa çıkalım gideriz dedi. Ama ben söylemedim dayanabilecegim bi ağrı diye. Sonra işte eve geldik ben döneliyorum yatakta bir türlü uyuyamadım. Neyse en son saati 3 hatırlıyorum. Sabah kalktım 7.30 da bacağım da belimde şiddetli bir ağrı... Kesip atıcam kesilse dedim hatta o kadar kötüydü. Kahvaltı yaptık ettik sağ bacağıma rahat şekilde basamıyorum dedim ben oturdum dinlendim biraz. Saat 3e doğru bi sanci girdi yine karnıma. Kaburgamın altına sol tarafta.. Ağlıyorum ama dayanamıyorum. Eşim dedi kalk hadi gidiyoruz acile. Geldik işte NST ye bağladılar. 35 40 sancim vardı bide biraz boğazlarım acıyor o yüzden öksürünce 85e kadar sanci çıkmış 20 dakikada 4 defa 😂😂 Sonra işte bu gece seni yatıralım kontrol altına alalım,sabah ortopedi doktorumuz geldin beline bacagina o baksın sancılarına da sabah yine bakalım falan dediler ağrı kesici serum taktilar. Şimdilik yatıyorum ağrılarım hala aynı 🙄🤰🏻 Sol tarafıma yatamıyorum resmen çok şükür bebeğim iyi herşeyi ama anne kötü işte 😥 Dualarını bekliyorum kızlar kötü şeyler olmasın 😥