El_miram kendin bakıp anlayabilirsin testlere ben kasıntım oldugunda nette arastırdım ve kolestaz olabilecegımı ogrendım onu uzerine test yaptırdım alt ve ast dıye isimlerde deger var bunlar normal degerlerinde degılse kolestaz baslangıcı olabilir ne zamandır var kasıntı bilmiyorum sende ama bir haftadır falan varsa daha kanına cıkmamıs olbilir ben 1 ay boyunca kasındıktan sonra teste gıtmıstım yukarda dedıgım gibiyse belirtiler mutlaka olabilir sende de ha ama kasınan yer kabarcık olusuyorsa dokulme varsa hamilelikte egzama vs oluyor deri kuruyor o yuzden olabilir ama anlattıgım gibiyse eger mutlaka kolestaz vardır ben idrarın rengini bebegın cınsıyetine baglamıstım doktorada inanmadım hatta bana erkek dedi ama kız bebekte hep koyu ıdarar olurmus ya hep onu dusunmustum yazılan hapı kullandım 1 hafta sonra acık sarı oldu rengi o zaman anladım sen degerlerine baktırt tekarardan saglık ocagına git doktor istedi de kan ver akcıger enzımlerine bakışcak de alt ast degerlerine de sonuca once sen bak o ıkı isimdeki deger yuksekse eger mutlaka vardır