Zuhal_19 34 haftayim tam.. Çok doktora gitmekten bıktım bu yüzden buraya yazıyorum.. Yönlendirmeye göre gidicm.. Karnım iki gündür sert.. Hareketler yavaşladı bir yere birikiyor sıkışıyor dönemiyor gibi hep aşağıda oluyor bu.. Sanki yüzüyor ama sıkışıyor gibi.. Net sert hareketler yk.. Ama hep aşağıda hareketler.. Normalde de asagidaydi ama ayaklar yukarıda hissettiriyordu.. Başına gelen varmı beni anlayacak olan birileri
Bhrhira Zuhal_19 normal artık canım yeri daraldi hareketleri kısıtlı geçmeyen ağrın şancin kanama olursa ozaman git dojtora simdı yalancı sancılar olur
tgbasaritas Zuhal_19 yasadiklarimiz birebir ayni ve en ufak seyde doktora gittigim icin esim artik abartiyosun diyor ve doktora da son ana kadar gitmek istemiyorum🤦🏼♀️ Ben de burda bekliyim bari
Mantosuzmadonna Haftamız aynı ben de hareketlerini sanki daha farklı hissediyorum benimkinin başı zaten hep biraz daha aşağıdaydı ama hareketleri eskisi kadar sert değil sanki bilmiyorum kuruntu da yapıyor olabilirim
Zuhal_19 Mantosuzmadonna iki gün önceye kadar hızlıydı şimdi yüzerken sıkışıp kalıyormuş gibi benim bebekte hep aşağıda kafasi bu yüzden vajinamda çok uzun süredir agiriyr.. Şimdi iki gündür hep aşağıda hiseediorm
Zuhal_19 Bhrhira yok ama aşağıda sanki sikisiomjs gibi oluyor gidecekmiş ama sikisiomus gibi... Bende yeri daralıyor diye düşünüyorum karnımda çok aşırı kaşınıyor iki gündür sertleşdide hepsi iki günde oldu
Bhrhira Zuhal_19 karnın iyice buyudüğü için geriliyor kaşınıyor tırnak vurmaki çatlamasın kasininca nemlendirici sur çatlamayi önler hem nornal artık böyle şeyler ağrılar kramplar bebeğin sert hareketleri geçmeyen ağrın sizin olursa tabi git doktora
Mantosuzmadonna Zuhal_19 aynı durumdayız suyum da fazla yani biraz riskli durumdayım ama çok da kendimi dinlemek istemiyorum şu son haftaları sağlıkla geçirseydik 🙏🏻
Zuhal_19 Mantosuzmadonna amın canım amin inşallah sağlıkla doktordan bıktım gtmem istemyrm her durumda artk
Aynuradem Selam kizlar bende 36 haftalik oldum benimde surekli bi tarafa yığılıyo oyle oldugunda cok canimi yakiyo nefesim kesiliyo sanki büyüdüğü icin hareketlerinde aZalma olmasi normal hic hareket etmese sikinti
Zuhal_19 Bhrhira tesekur ederim.. Kaşınma çok oluyor.. Ama artk bende alisiyrm bu ağrıya kasintiya galiba
2016umut Bebek büyüyüp yeri daraldıkça asaya baskinyapiyo sanki asadan cikcakmis gibinoluyo kasilmalar 5dk da bi oluyo sa devam ediyosa ve geçmek bilmiyisa dr gidin yoksa normalmiş dr ole dedi ayniyiz sizle
tgbasaritas Zuhal_19 zaten ben istesem de esim gitmiyor kac kere gittik bisey cikmadi yine oyle olcak diyor😅
Zuhal_19 tgbasaritas sağlıkla gelsin minnos ilk diye panik yapıyoruz ikinciye inşallah daha tecrübeli olucaz 😇😇