Vera18 Profil resmi koymakta sıkıntı çekiyoruz ne uygulamadan ne de forumdan fotoğraf koyabiliyorum. Bu düzeltirsin lütfen
Muazveannesi adm merhaba ıos kullanıcısıyım benim sıkıntım Happy Kids’e giriş yapamamak. Kullanıcı adını kabul etmiyor. Ne yapmalıyım 🧐
msrcmm Ios ile android arasında meyve farklılıkları var. Aynı hamilelik ayarlı fakat Ios’da greyfurt yazıyor, android de dolmalık biber. 😃
Babyloadingg Bir konu aramak icin yer olmali konu basliklari cikar en azindan karsimiza bisey istedigimizde arayip okuyabiliriz
Neslihan8 adm yazdığımız yorumları silemiyoruz bazen yazım hattaları oluyor ama düzeltemiyoruz bunla ilgili bir düzeltme yapılabilir bence
Kbrbydkk adm kilo takibi kısmında tarih hep Mart ayını gösteriyor. Ne zaman kaydetsem aynı. Kaydedilen tarihi girmeli yani🤔
canimoglum53 adm ısrarla bildirim gelmiyor. Bunu kac kere yazdım ha duzeldi ha duzelicek diye bekliyorum ama yok uygulamayi indirdigimden beri ayni malesef.
Yasemintekin Araya giren reklamlar bazen kapanmıyor uygulamayı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorm bu defa postlara baştan dönmek durumunda kalıyorum
Syma95 adm bildirimlere bir an once el atilmali ! Yorum yapiyorum postlara bana cevap verenleri goremiyorum bildirimlerde bazen cikiyor bazen cikmiyor.
Oznurrb adm bir arama yaptığımızda konunun içine tıkladıktan sonra geri gelince arama yaptığımız şey siliniyor ana sayfaya atıyor. Sürekli tekrar tekrar arama yapmamız gerekiyor. Buna bir çözüm bulunursa iyi olur.
Harecik Maalesef berbat oldu note 8 tel. Dan artık giremiyorum çöküyor uygulama kim bunu düzeltecek acil güncelleme yapılsın @adm
Burcu2626 adm guncelleme yapildi sanirim hala sabah mesajlarimi alamiyorum benim hesabimi kapatsaniz ben tekrar yuklesem
adm Canımız annemiz bir kaç gün daha yorumları ve şikayetleri toplayacağız sonra listeleyeceğiz bir iş listesi çıkaracağız ve yeni güncelleme için çalışmaya başlıyacağız. Özellikle Forum dışında uygulama ile ilgili yorumları bekliyoruz.