Minica_Eylul Arkadaşlar bebek bakım çantası olarak hangi markaları önerirsiniz.. Şampuan, pişik kremi, yağ vb. Çamaşır deterjanı vb. aldiklariniz almayı düşündükleriniz yardımcı olursanız sevinirim 👍☺ herkese kolaylar gelsin 🙏🏼🤗
ceylanonur Minica_Eylul mustela ve desitin pişik için desitin çok iyidir bilgin olsun çamaşır içinde uni baby ve dalin yumuşatıcı
Weewe Minica_Eylul mustela nın setini aldım. Hepsinden çok memnunum. Hiç pişik olmadı bebeğim, şampuan da göz yakmıyor. Doğal içerikmiş zaten. Deterjan olarak da duru granül kullanıyorum. O da mis gibi.
Bsecill Minica_Eylul bende instagramdan mühendisinoğlu sayfasının temiz içeriklerine bakıyorum şampuanı hipp marka aldım çok güzel kokuyor bezi molfix ıslak mendili sleppy yeni doğan aldım bebek yağı almayacağım ılık suya hindistan cevizi yağı 1 2 damla damlatıp onu kullanacağım hatta eğitimde ki ebe bebek bakım pamuklarını bu şekilde ıslak mendil yapabilirsiniz pişik vs olmaz hem nemlenmiş olur demişti acil durum dışında sanırım ıslak mendili bu şekilde yapacağım, deterjan olarak boron kullanacağım yumuşatıcı kesinlikle düşünmüyorum kendimizede kullanmıyorum zaten duruşama suyuna karıştığı ve tekrar durulama olmadığı için sağlıksız buluyorum
Aayserol İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var eğer orayı incelerseniz aradığınız ürünleri bulabilirsiniz. bir baba tüm ürünlerin içeriklerini inceliyor. Hangileri kimsasal içerir hangileri organik ve uygun fiyatlı onları listeliyor.
Minica_Eylul Aayserol evet geçen başladım takibe 👍😉 yinede kullanan kişilere sorayim dedim sağ ol canım 🤗
Minica_Eylul Weewe dalan roxy matik var önceden almıştım hiç kullanmadım. Senin dediğine de bakicam sağ ol 👍😉🤗
ceylanonur Minica_Eylul tüm eczanelerde ve n11 de var bence araştır pişiğe inanılmaz karşı zaten tr markası değil
Minica_Eylul Bsecill evet yumuşatıcı kesinlikle kullanmayacağım bende 👍 hindistan cevizi yagi aklımda olacak 😉 bende eğitim e başlayacağım kasım ilk hafta ararız dediler haftaiçi bekliyorum orada da güzel bilgiler olur teşekkürler canım 😉👍🤗
Bsecill Minica_Eylul rica ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için eğitim tekrar katılmak dahi istiyorum inş sizede güzel bir eğitmen denk gelir ve çok güzel bilgiler paylaşılır
Lale00 Minica_Eylul deterjan omo bebekler için sivi deterjan Sampuan mustela Pisik kremi sudokrem ve larocheposay Bebek losyon ve yağ yine larocheposay Bebek bezi molfix Bebek islak mendil unibaby yenidogan Benim tercih ettiklerim bunlar.