Aslgly Merhaba güzel anneler. 25. Haftamdayım. Son 3 4 gündür özellikle geceleri göğsüm sıkışıyor. Böyle bi anda değil hareket ettikçe nefes aldıkça. Yatamıyorum doğru düzgün batıyo göğsüm. Tedirgin oldum bende. Eşim bebek baskı yapıyordur diye beni rahatlatmaya çalışıyor Salı gününe kadar salı günü randevum var. Bu haftalarda var mı böyle sıkıntısı olanlar ☹️☹️
Nur_arkn Aslgly evet ya cok fazlasıyla bebek büyükdükçe baskı artıyor yukarı doğru nefes alışverişlerdede güçlük cekiyorum uyuyamıyorum
Nur_arkn Aslgly 3 gün önce kontrolum vardı gittiğimde bende danıştım normal bebek büyüdükçe dahada zorlaşacak baskı uygulayacak çünkü demişti
Aslgly Nur_arkn eşimin dediği doğru yani. Ne bileyim böyle bi anda başladı nefes alırken kolumu kaldırırken bile göğsüm sıkışıyor korktum açıkçası
Aslgly Nur_arkn böyle birkaç kişide olduğunu görünce seviniyorum. Yani hiç birimiz acı çekmeyelim isterim o ayrı yanlış anlamayın 😂 sadece normal olduğunu düşünüp rahatlıyorum
Nur_arkn Aslgly hepimiz endişeliyiz benim ikinci bebeğim şuan inş hepimiz sağsalim kucagımıza alırız ama bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde her gebelik farklı oluyormuş ben ilk gebeliğimde cok rahattım😕
Aslgly Nur_arkn benimde aslında rahat geçiyor ama arada böyle şikayetlerim oluyor. Birde tecrübesizlik tabi 😓 herşeye doktora koşuyoruz eşimle bilmediğimizden 😂