Cemreee Esesennn ya benim acilmam da var 3 falan ama devami yok bakalim artik bebisler zamanini kendi daha iyi biliyor 🙈
Esesennn Cemreee şey demişlerdi kurbağa pızisyonunda wcde gibi yani durarak yer sil demişlerdi, eşinle ilişkiye gir içine boşalsın dediler bir de bele ve kasıklara sıcak su dediler denedin mi bunları
Esesennn Sema12 evde yapıyorum güyya kegel egzersizi ama işte dığumda nasıl olurum bilemiyorum o geriyor
Sema12 Esesennn kndini sikmaaa strese sokmaaa rahat ol tabi boyle diorm kolay degil ama istee o an rahat olmazsan da kndini sikarsan da hic olmaz o yuzdn 😊
Sahreyldrm Esesennn evet canım hem kesi fazla oluyor hem de karnının üzerinden bastirdiklarini duymuştum ama herşey olacağına varır hepsi geçiyor korkma korkunca daha kötü oluyor herşey psikolojik olarak
Esesennn Cemreee çatın dar falan dediler mi. Benim arkadaşımda 40.hafta hiç açılması yokmuş çatı darmış
Esesennn Mucize_istiyorum22 😅🙄 of ya ne çekiyoruz biz kadınlar. Hiç doktorda ya da ebelerde bi surat ifadesi oldu mu
Nuraslanklc Esesennn kuzenim 2 doğum yaptı ve ikiside kolay ve rahat geçti kısa sürdü verdiği bi tüyo oldu banada😅 sancı geldikten hemen sonra bebeğin başının yaptığı baskıyı hissettikçe ıkın dedi öyle öyle derken. 3 4 seferde doğuvermişler maşallah 😊
Esesennn Nuraslanklc ayy ne güzel darısı başımıza inşallah. Bazıları o ladar kötü anlatıyor ki insanı korkutuyorlar
Melikeb19 Esesennn çatalın kenarındaki iki koldan sağlamca tutunup kendimize doğru çeker gibi destek alarak çenemizi göğsümüze bastırarak bağırmadan ıkınmak gerekiyor ☺️
Iremgokce Cemreee henüz tecrübe etmedim ama internette okunuştum bebek aşağı indiği için yaptığı baskıdan ishal olabiliyormuş yani ön bir belirti olabilir ama tek başına yeterli değil tabiki