hilos_30959 Merhaba kızlar. 35 hafta 5 günlük hamileyim.İlk hamileliğim ve biraz acemiyim. Saat 16:30'dan beri belimden,karnımın yanlarından öne ve aşağı rahime doğru sancı giriyor. Oturuyorum geçmiyor, yatıyorum geçmiyor, yürüyorum geçmiyor. Ne yapsam bilemedim. Doğum sancısı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım?🤔Sizce ne yapmalıyım? Noolursunuz yardımcı olun.. Eşim hastaneye gidelim diyip duruyo. Ben de yalancı sancı da olabilir diyorum. Hastane de eve bayağı bi uzak. O yüzden boş yere gitmiş olmayalım diyorum. Sizin düşünceleriniz neler acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim❤️
Ogrtmnglsm hilos_30959 bizde 36 +0 haftaligiz belimiz bizimde agriyo ve akintim çok olmus gibi ara ara hafif karın agrim da oluyo benimde ilk gebeligim acemiligim var ustte kalsin diye yazıyorum bilgimiz olsun bizimde
haticeD08 hilos_30959 Bence eşimi dinlemelisin, yalancı sancı olsa geçerdi diye düşünüyorum. Dakika tut kaç dakikada bir geliyor sancıların. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olabilir. Bence en sağlıklısı hastaneye başvurmak🙏
Queen19 hilos_30959 süre tut bence sancılar kac dakıkada bir gelıyor ona bak. 5 dakıkada bir gelırse doktoruna haber ver ama daha uzun aralıklarla gelırse bir dus fln al ama tabı yıne doktoruna soyle de o şekilde
Smyyeb Hastaneye gitmende fayda var çünkü 4 gün önce 35+3 te aynı senim gibi ağrı çekiyordum doğum olma ihtimalini düşünmedim hiç ama eşimin ısrarıyla hastaneye gittik ve doğum yaptım 5 cm açılmam vardı gittiğimde. O yüzden git bacım heran herşey olabilir 😊
hilos_30959 Smyyeb çok sağolun çok teşekkür ederim😇❤️Bebişiniz de hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah💖
Eylulvebebegi hilos_30959 aaa.. doktorum bana dedi 5 dk da bire düşerse hemen gel diye bence gidin. Birde hastane uzaksa zaten gitmemek daha sıkıntılı bence
Queen19 hilos_30959 bana 5 dakıkada bır gelır ve şiddetlenirse hemen haberım olsun demıstı doktoruna haber ver bence yada hastaneye gıt
haticeD08 hilos_30959 Dün yazmıştınız doktora gittiniz mi merak ettim doğum sancısı mıymış yaşadığınız??
hilos_30959 haticeD08 yok gitmedim. Uyuyunca belki geçer dedim. Sonra da kesildi ağrı zaten. Bi daha da olmadı sancım çok şükür. Teşekkür ederim sorduğunuz için😇
haticeD08 hilos_30959 Ne demek 😊Geçmiş olsun yerleşmeye başlamıştır belki bebeğiniz sağlıklı doğumunuz olsun inşallah🙏😊