Elif_sahra60 Kızlar 28. Haftaya başlıyorum hayırlısıyla 8 kilo aldım bu kilo kontrolünü nasıl saglayabilirim🤔 birde son aylarda hızlı kilo artışı oluyormuş bu doğrumu??
Elif_sahra60 rabnaz6822 bütün bunları bu ara kestim pilav makarna yemiyorum ekmek tam buğday yiyorum ekmeksiz de olmuyor aç hissediyorum 🤔
rabnaz6822 Elif_sahra60 ben 52yle kaldım bende aşırı özgüven var 😁benım annem kayın validem 40 kilo filan aldılar bebekte 😁ben yemeyi seven bir insan da değilim ondan ekmeği hiç kesmedim 😅en fazla 10 alırım ve oda Doğum da gidiyor zaten 🙃
Hasisinmelegi 30 haftaya kadar 10 kilo almıştım son 3 haftada 1 kilo daha almışım 11 ile 32. Haftayı bitirdik
Minnos12anne rabnaz6822 bnde yemek yiyen biri degildim amaa sabh 6 dedin mi acliga uyaniodum uyuyamiodum
Esesennn rabnaz6822 patır patır kilo almaya başlayınca gider özgğvenin merak etme😅😅 hamilelik çok değişik bir şey yemesen sadece su içsen bile vücut direkt bebek için depoluyor
rabnaz6822 Minnos12anne o bende hiç olmadı keşke bende de olsa 😭bebekten öncede şimdi de 9 da kalkıyorum 12 den önce ağzıma bısey alamıyorum süt dışında 😭
Duygu_demircicek86 Slariza elifnurdeniz 10+2 haftaligim 3kilo vermisim. Sanirim bundan snra alacagim kilolari😀
Minnos12anne rabnaz6822 bnm de 18. Haftadan snra baslamisti iştahim ilk aylarda yiyordum ama 4 aya kadar hep cikardim oyleki midem bulaniyordu
Nermink Rabiast ilk aylarda iştahsızlık çekmiştim. Sanırım onun etkisi büyük oldu. Onun dışında Hareketli bir insanım. Normal zamanlarımda iştahım oldukça yerindedir. Hamilelikte bu durum tam tersi oluyor. İlk gebeliğimde de yaşamıştım bu durumu.
Nermink Seselif teşekkür ederim. Ama özel bir şey yapmadım. İştahsızlık yaşadım ve hareketli biriyim.