Nasippp Burcu2121 bir kaç arkadaşın olsa yeter ama olur zamanla kuzum dert etme benim de yeni yeni olmaya başladı. Ben evcilim biraz çok seviyorum evimde vakit geçirmeyi 🙈
Burcu2121 Nasippp aynenn bende asiri evcilim mutfagimi evimi esimi cok seviyorum bi bebislede taclansin istiyorum.yok benim öyle arkadaşım bi amca kızı var diğerleriyle genelde mevlutte felan gorusuyoruz genelde yalnızım ama eşimi evimi çok seviyorum çok çok ♥️🌻🌼🌸🍀😍🤗☺
Burcu2121 Nasippp aynen kuzum dediğin doğru katiliyorum ama insan yinede yanında istiyor birilerini inş o kişide bebisimiz bebislerimiz olur 🤗😍🌸♥️🍁
Nasippp Burcu2121 tabi canım olacak illa ki benim de var dediğim gibi 😁 ama az özcük😂 Ay inşallah en iyi arkadaşımız bebişlerimiz olur ya inşallah inşallah inşallah içim ürperdi ya nasıl geçirdiysem içimden 🥺🌸☺️
Nasippp Burcu2121 ay maşallah maşallah çok şey etme burada veya insanlara karşıda nazar falan değerde 😂🥰 allah korusun 🤲🏻😁 Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum 🥰🌸🥰🌸
Burcu2121 Nasippp Allah razı olsun kuzum benim ♥️🌻ne yapim esime buyuk bi askla bagliyim 7 yil bekledim🙈az değil hani😅🌼🌸🌻♥️rabbim hepimizi musmutlu etsin aşk yuvalarımız her daim olsun🤲
Nasippp Burcu2121 bende öyleyim canım😂 rabbim mutluluğunu bebişle taçlandırsın kuzum 🎊🥰🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
M1044 Nasippp yok yaptırmadım hiç sadece korktum hani ilk defa öyle iğne batması gibi bi acı yaşıyordum hatta lağpboda idrar yaparken bile çok zorlanıyordum ilk defa yaşayınca hissettim yani 🙈🙈 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
M1044 Nasippp geçer gibi olup geri başlıyor ama regl günün de test yap eğer gecikirse test de çıkmaz sa kan testi yaptır
Aslicrn Yello adetiöe 5 gün kala idrar testinde çok silik çizgiyle öğrendim adet günü kan verdim 111 çıktı 🥰