Bgmbyz Yello adetime 5 gün kala çok silik testle öğrendim belim.kopcak.gibi ağrıyordu bide kaşık ağrısı vardi
Lav Yello Ara ara kasık ağrıları olur hasta olacakmissin gibi yada adetten iki üç gün önce hafif lekelenme yaşayabilirsin 😊
Aslicrn Yello adetiöe 5 gün kala idrar testinde çok silik çizgiyle öğrendim adet günü kan verdim 111 çıktı 🥰
mrskorkut Yumurtlama Sonrası 10.gün adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Kan verdiğim de 9,13 dü 🥰
Yello mrskorkut ay ne guzel ya bende 21. Gun yumurtladım bugun 10. Gun adet olcakmısım gıbı agrım var😭
Demetdemircioglu Adetimin gecikmesinde baska belirtim yoktu. Adetimden 2 gün önce kahverengi akıntım geldi ama 4 gün gecikince test yaptim pozitif. Bugün öğreneli 2 gün oldu gögüs uclarimda hassaslik var oglum emdikce canim aciyor
DiplomaliEvHanimi Demetdemircioglu Benim de adetim 13 Kasım 30 31 Ekim kahve leke geldi çok az da pembe iki gündür normal akıntıya döndü acaba benimki de yerleşme kanaması mıdır
Yello Lav benm bugun ve dun basladı agrılarım normalde yarın adet gunm ama bu ay 21. Gun yumurtladım gecıkıcek heralde
MrsClk Adetimden 3 gün önce halsizlik vardı ve lekelenmiştim ama devamı gelmemişti. 2 gün kala başımı yastıktan kaldıramıyordum normalde gündüzleri asla uyuyamam eşimin dikkatini çekmiş zorla kan vermeye götürdü beni sonuç beta 95.5 😍
Nasippp Kızlar gebelik berlirtilerinin içinde VAJİNA BATMASI da var mı adetime 11 gün var yumurtlamayı gördüm ama bu gün ara ara Vajinama batmalar hissettim :(
Islim123 Nasippp gebelik belirtisi sayılabilir ama bunun yanı sıra enfeksiyon belirtisi demişti sağlık odağındaki doktor inşallah hayırlı haberler alirsiniz
Nasippp Burcu2121 bende ilk defa hissettim 🙈 neyin nesi bilmiyorum 🤦🏻♀️ İnşallah hayırlı haberin müjdesidir 🤲🏻🎈