Esraygtf Hilalcik22 bende hiç almamıştım hatta 2 kilo vermiştim şuan 33 haftalık 8 kilo aldım. Sonradan alırsın anlıcağın. Ayrıca bebek besleniyorsa sorun yok bence ne güzel işte alma 😂
Badevehande Hilalcik22 36+3 elim ayağım balon ödem topladım hep ayakkabılarım hiç olmuyor karnım dev gibi yani kilo iyi değil aslında
Esraygtf Hilalcik22 evet mide bulantılarınız geçer umarım ondan sonra toparlanırsınız ama bence almamak daha iyi :)
Hilalcik22 Yarinnn teşekkurler icime su serptiniz cevremde ayni hafta da oldugumuz hamileler var hepsi 3 5 kilo aldi bende hala tık yok 😂
Musru Hilalcik22 çok güzel dedi vala zaten kilo yasaktı tebrik eti 😂😂 çocuğun gelisimide 1 hafta önce 🥰
Yarinnn Hilalcik22 Benim ikinci hamileliğim ilkinde de almamıştm 7inci aydan itibaren almaya başladım 🥰💋
Tugba0133 Hilalcik22 önemli olan bebeğin haftası ile uyumu 35+3 üm ilk 25 hafta bende almamıştım sonra yavaş yavaş alınıyor dert etme bence ☺️
27_ Zaten 24 25. Hafta gibi almaya başlarsın. Bebegin su an 500 gr bile değilken kac kilo almayi bekliyorsun ki. Ben 34. Haftamdayim bebek 2.5 kilo ben 5 kilo aldim. Oyle düşün yani.
Hilalcik22 27_ Çevreden dolayı sanırım kötü hissediyorum herkes hani senin karnın nerde niye hala kilo almadım filan yapıyor