Cigdem07 Kızlar merhaba 🙋🏻♀️ 36+2 haftalık hamileyim sabah kahvaltı yaptıktan sonra midem bulandı sizce bu normal mi son aylarda mide bulantısı yaşanıyo diye duydum ama yine de beni mafetti 😔 Doguma 10 gün var.
seyda0606 Cigdem07 son zamanlar oluyor sanırım canım. Çıkardın mı bilmiyorum ama ben ne yesem çıkarıyorum cuma günü sezeryan günü aldım hala kusuyorum 😔
Fureya Cigdem07 klozetin başından geliyorum 🤦♀️ bu hafta başladı bulantım hafif hafif. Bu saate kadar üşütmüşümdür, Bişey dokunmuştur diye geçiştiriyodum. İshal de olmuşum. Onu da ilaca falan yordum. Hayırlısı😄
Cigdem07 seyda0606 Çıkardım valla :( bayadır mide bulantım olmuyordu. Bende 10 gün sonra dogurcam insallah 🙏🏻
Cigdem07 Badevehande Valla bende içimden öyle diyorum kendime az kaldı sabret diyorum kız mide bulantısı cok kötü bisey
Cigdem07 Badevehande Valla çok kötü ben hamileliğimin başından 4. Ayına kadar hep kustum ölüyordum resmen
Cigdem07 Fureya Valla çok zor canım bende kendimi böyle sanıyordum benden başkalarıda varmış 😔 inşallah daha devam etmez