Pureloveee Kızlar hamilelikte ilk başlarda deli gibi ağrıyan göğüslerim Şu an o kadar ağrımamaya başladı yarın 9 haftalık olucaz allah kısmet ederse, ama bundan 4-5 gün öncesinde yürürken bile ağrırdı ellerim azıcık değse sızlardı şu an bastırsam bile çok zor acıyo bu haftalarda azalması normal mi Sizde ne zaman olmuştu
Skn23 Pureloveee ben 34 haftalık oldum hala göğüs uçlarım ağrıyor . Tüm göğüs olmasa da uçlardan hiç gitmedi benim 😁
Ygmr_kyl Pureloveee zaman zaman azalıp tekrar hassaslasacak, onlar da büyüyüp süt topladıkça bazen ağrı yapacak ama ilk zamanlarki gibi değil
Pureloveee Ay öyle mi bende hergün elimle yoklamaktan bi hal oldum 😂😂 salı günü hayırlısı ile gelseydi de bende rahatlasaydım ya
Essem Pureloveee evet sıkıntı etme bebeğine etkisi olur bunun sen sikintiya girersen. Icini ferah tut her zaman belirtimiz devam etmiyo gunden güne fark oluyo 😁😁
Pureloveee Annelik bambaşkaymış gerçekten ona bişey olacak korkusu çok farklı şimdiden yaşamaya başladım 😌
Pureloveee Essem Bol bol namaz kılıp dua ediyorum içimi öyle rahatlatıyorum😂 bi de sizin cevaplarınız sayesşnde allah razı olsun sizden de inşallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız ♥️