Baloglummmmm Gercekten ne zaman hamile kalmak için uğrasmadıgın anda oluyor sanırım vücudun rahatlıo stresten uzak oluyor ben üç ay denedim olmadı stres olmaya başlamıştım neyse zaten cok erken daha 7-8 aylık evliyiz olmasın kafasına gectıgım ay hamile kaldım sımdı 35+6 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
ElanrBlkc Baloglummmmm aynen bnde öyle oldu. Biz eşimle başta inanamadık hatta çok garipti şaka gibiydi 😂
spiker_anne Yarinnn Evet basladi şükürler olsun, pıtır pıtır kayıyor ama tekme yok onu hissedemiyorum, ama hareketliyken karnim sertleşiyor sizde basladi mı ❤🕊
Rabia30-Adem Cananbaran inşallah canım hayırlısı ama yine yaptım az önce iki test bozuktu ne negatif çıktı nede pozitif hiç birşey çıkmadı kan testi yapacam ancak ozaman emin olurum
ElanrBlkc Rabia30-Adem canım 20 liralık idrara batırılan testler var onlardan al oda çok iyi ve erken dönmde bile gösteriyo bn ondan yapmıştım
1004nese Hayırlı akşamlar. 💝 Bende Neşe. İstanbul'luyum 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım 💗 20 haftalık erkek bebiş annesiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok amin 💐❤️
Mehtapakgl ElanrBlkc merhaba ismim mehtap izmirdenim yaşım 29 1,5 yıllık evliyim bebek isteyrnlerdenim 🙂
Gamzesolmaz16 Ben gamze bursada yaşıyorum 23 yaşındayım 5 buçuk senelik evliyim 37 haftalık hamileyiz prenses geliyor allah'ın izniyle