bebegineasikanne cnssvs 6 haftalıkken gitmiştim o zaman hem bebeği gördük hem de kalp atışını dinlemiştik
cnssvs Benim bugün kahverengi kanamam oldu doktor progestan başladı Allah’ımın süreç ne kadar zor , devam edecek mi diye endişe içerisindeyim 😖
DEF cnssvs ilk haftalarda çoğu kişide oluyor illaki sonu düşükle sonuçlanacak diye birşey yok korkma 9 ay boyunca kanama yaşayıp çok sağlıklı bebek dünyaya getiren annelerimiz var sen sadece ilacını düzenli kullan ve bol bol dinlen
Minik__melegimm cnssvs benimde aynı şekilde 5+3 te kese yi gördük boyutu falan normaldi ama bebek yoktu. Doktorum Yolk oluşmuş bebek görünür haftaya endişelenme dedi dediği gibi de oldu haftaya gittiğimde bebeğimide gördüm kalp atısınıda duydum. Sende endişelenip bir haftayı zehir etme kendine kuzum Allah’ın izniyle görünür minik mucizen daha yoldadır annesi 😍
Nonisa cnssvs 5 haftalıkken bizde de kese vardı. Bir hafta sonra çağırmıştı. Bebek görününce kalp atışlarını almaya çalıştı. Alamayınca vajinal ultrasonla baktık ve pıt pıt kalp atışlarını duyduk 6+2 idi 🥰
cnssvs Kızlar:) kesenin içinde embriyo göründü , kalp atışını da gördük pıt pıt atıyordu . Kanamam var biraz progestana devam dedi ama çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim ☺️
cnssvs DEF evet doktor normal ama dikkat edeceksin dedi . Çok şükür bu günden sonra daha güçlü olacağımı hissediyorum.
Gzdnz cnssvs çok garip kişiden kişiye değişiyor mu bu durum anlamadım ama bende gittiğimde 5+5 ti ve dr kalp atışlarını dinletmişti bana görünüyodu. Acaba ultrason cihazından mı kaynaklanıyor ?
cnssvs Gzdnz geç döllenme olabiliyor dedi doktor herkes adetinden sonraki 14. Gününde yumurtlamayabiliyormuş. Benimki geç döllenme olmuş
DEF cnssvs her anne adayı güçlü olmak zorunda bebeğini kolla lütfen hiç birşey olmaz kendine çoook dikkat et☺️