elif_badeninannesi Nisaerdal bende 19da hareketini 20de tekmelerini hissetmeye baslamıstım canm degisebiliyr anneden anneye
Cookie_the_pomy Nisaerdal ilk gebelikte 23 haftayı bulabilir. Plesanta bebeğin önünde ise özellşkle geç hissedilmesi oldukça normal ☺️
Suheyla19A Nisaerdal 18 haftaligim hic bisey hissettmedim daha doktor ilk gebelikte 20 -22 arasi hissedersin dedi
Esranisa İlk gebelikte hissetmek biraz uzun zaman alıyor ikincide daha erken hissediliyor genelde cnm
Nisaerdal elif_badeninannesi az kalmis o zaman insallah bi an once hissetmek istiyorum merak ediyorum o duyguyu
Ftsctn_20 Kişiye bünyeye göre değişir canım ben şu an 20+3 haftaligim 16. Haftada hissetmeye başlamıştım bazıları 20-21-22 falan buluyormus ama dediğim gibi değişkenlik gösteren bir durum ☺️
elif_badeninannesi Nisaerdal insallah canım gerçekten cok güsel bi duygu icin rahatlıyor o hareket ettikce iyi oldugunu anlıyorsun yaa 💖 allah herkese nasip etsin
Bebikom_ 12 haftalıgız ıkı elımıde karnıma koymustum ayaktaydım. Balık gıbı sagdan soluma gectıgını hıssettım bugun ılk defa. Tarıfı yok ask gıbı ❤️
elif_badeninannesi Bebikom_ 12 hafta baya erken degil mii genelde 2.gebelikte erken hissedileblyrmus ama ilk ise nasıl hissettis oyle 😊 sevindm