Ceyda28 Asya45 kızlar benim görümcemin doğumunda o jeli kullandılar 250 TL para ödedi ve inanın hiçbir işe yaramadı 20 tane dikişi vardı Bi faydası yokmuş ben istemi em mesela ama yinede siz bilirsiniz
Asya45 Meinwunder hayır kolay Doğum icin dedi sanırım vajinaya enjekte ediliyor kayganlastırmak icin ürünü satın alınca eger normal Doğum olmazsa yani sezeryana dönerse ürünün parasını geri iade ediyorlarmıs
Sevilay_dvc Asya45 yırtılma az oluyo sanirim . Bebek kayganlassin vajina yumusasin gibi bi durum. Kullanan varmi?
Ceyda28 Asya45 normal doğum yaptı makata kadar kestiler kızı o jeli kullandıkları halde 3 hafta poposunun üzerine oturamadı. Tabiki kişiden kişiye değişir ama ben jeli tavsiye etmiyorum açıkcası evde perina masajı daha mantıklı
Badevehande Bunun için açılma 10 cm olacak ıkınırken enjekte ediliyor boşuna para vermeyin zeytinyağı veya vazelin de aynı işlevi görüyor doktorunuza söyleyin siz doğal bulun alın uygulasın
Burcuknn Ya açıkcası çoğu dr. vajina içine yabancı şeylerin sürülmesine karşı, dr. unuz bunu nasıl öneriyor. Eşinizle ilişkiye girseniz doğal yolla orası kayganlaşacak ve yumuşuycak doğuma kendisini hazırlayacak.