Sevilay_dvc Hanimlar doktorumdan cevap alamadığım ve ilgisizliğinden dolayı degistirme karari aldım. Kendisi 'popiler' oldu için acil durumlarda bana dönüş yapmiyor 😒 . Doktorlarimizida kaybettik sosyal medya sayesinde NEYSE. Sizlerden oneri alabilir miyim? İyi ilgili, acil durumlarda cevap veren bi doktor ariyorum. 32 . Haftama girdim.
Hatice_mustafa Sevilay_dvc Refika SELİMOĞLU nu öneririm anıt hastanesine gidip görüşün çok ilgili hamileliğimin basından beri çok ilgili
Berfubasyigit Sevilay_dvc Bende 31 haftadayim Farabideki Mehmet bardakciya gidiyorum. Ben dahil onerdigim herkes memnun kaldi ve onda dogum yapti
Sevilay_dvc Hatice_mustafa Anit hastanesine hemem bakim ben bi çok uzak mi die. Novada avm nin orda oturuyorum da arabam yok . Arasitirayim bi Refika hocayi cok duydum Happymom da
Hatice_mustafa Sevilay_dvc Araştır canım mükemmel insan ilgili annem gibi ablam gibi oldu herşeyi rahat rahat konuşuyoruz çok iyi bilgilendiren bir doktor . Doğumum da onda olacak. 🤗👼💓
Sevilay_dvc Berfubasyigit bende gittim gecen cok guler yuzlu bir doktor. Ama dogumda erkek doktordan biraz çekiniyorum. Utanip kasilacagimi biliyorum 🙄
Sevilay_dvc Hatice_mustafa sence hastane ekipmanları yeterli midir? Öle bisi de okudum. Erken dogum riski olsa mesela ?
busraaammm Sevilay_dvc bende İnstagram dan takip ediyordum onu dediğiniz gibi sosyal medyada daha ilgili demek ki ...!
Hatice_mustafa Sevilay_dvc Hastane ekipmanlari yeterli değil canım bende bu konuyu REFİKA hanim ile görüştüm ve 33 . Hafta da doğumun gidişatına göre kendisi gibi güvenebileceğim bir doktora emanet edeceğini söyledi o yüzden korkmuyorum .
yelyel42 Merhaba bende akademide arzu hanıma gidiyordum fakat kendisi şehir dışına taşınıyormuş. Benim 34. Haftam son ayda açıkta kaldım üzüldüm. Şimdi doktor arayışına girdim. Doktorumdan memnumdum keşke daha erken haberim olsaydı.
Slnyc Medikana da Rengin hanım a gidiyorum çok memnunum azer hanıma ilk başta gittim ama çok memnun kalmadım ilgisizdi ve hemen muayene ol çık modundaydı eşimi arkadan alıp arkadan çıkartıyorlardı Rengin hanım da ailecek odaya giriyoruz kimse rahatsız etmiyor çok memnununuz şuan da eşimde bende