Ebru5553 Merhabalar Güzel Anne Adayları bende happymomla 6.haftamda tanıştım Öncelikle mucize bir şekilde hamile kaldığımı öğrendiğimi öncelikle ordan başlamak istiyorum hikayem çok uzun olabilir şimdiden bunun için affınıza sığınıyorum ben bebeğime hamile kaldığımı öğrenmeden önce spinal aneztezi ile ufak bir operasyon geçirdim ve bebeğim hiç bir şekilde kan tahlillerinde çıkmadı ameliyattan sonra 1 ay adetim geçikti ve doktorlara sorduğumda aneztezi sonrası adet geçikmesi ve adet düzensizliği olabileceğini söyledi bekledim ama göğüslerim şiş ve aşırı derece mide bulantım vardı eczadan test aldım birde ne görim sonuç çift çizgi inanamadım tabi ki daha sonrasında doktora gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu ve bebeğimin kalp atışlarının başlamış olduğunu öğrendim ve hamilelik serüvenim böylece başlamış oldu ilk 3 ay mide bulantısı kusmalarla geçen hamileliğim 3 Aydan sonra sorunsuz ve muhteşem ilerledi ve normal Doğum için hiç bir sorun görünmedi 37+6 da doktor kontrolünde ntsde sancılarım çıkınca çatı muayenesi yaptırdı 2 cm açıklık vardı doktor ertesi gün hazırlıklı gelip yatış yapmamı söyledi ertesi gün tekrar nts ye bağlandığında sancım sıklaşmış ama ben hissetmiyordum açıklık 3 cm olmuştu suyum patlatıldı ve sancılarım sıklaşmaya başladı doktorum tekrar çatı muayenesi için geldiğinde çatımın Doğuma tam olarak uygun olmadığını ve 9 cm açıklığın olsa bile sezaryene alınabileceğimi söyledi Eşim ve ailem bunun üzerine hem Doğum sancısını çekip hemde son anda sezaryene girmemi istemeyince 5 cm açıklıkla Acil sezaryene alındım 1 saat sonra odama geldiğimde minik tatlı mı tatlı Oğlum kollarımdaydı 👼🏻 Oğluşum 50 cm 3150 gram doğdu. Şuan 4 günlük ve yanımda mışıl mışıl uyuyor Bu arada Doğum tarihi 29 Ekim 🙈🙈 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sorularınız varsa alabilirim 🙈
Canimoglumkubra Ebru5553 Hayırlı olsun inşallah cnm Rabb'im sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah 🙏