Elif388 Kzlar suan 24 haftalik hamileyim bir yerde okudum bebek cok hareketliyse kordon dolanmasi olur diye oyle bise varmi bebegim masallah hareketli
Nurrrrr Elif388 Hayır öyle bişey yok canım , sadece sen hareketlerine dikkat et sağ taragına yatıyorken pat diye soluna dönme kalk otur sonra istediğin tarafa yat sırt üstü hele hiç yatma canım korkma insallah içine böyle şeyler koyma hep iyi düşün 😘
kartanesi02 Elif388 benim bebeğimde çok hareketli suyu fazla olduğu için ekstra bi hareketi var banada bi ebe öyle söylemişti korkutmuştu beni 34. Haftadayız çok şükür şuana kadar öyle bişey görünmedi kendi doktorumda hiç böyle bişey demedi çok aklıma getirmemeye çalışıyorum dönerken hareketlerine dikkat et gece yatarken döndüğünde oturup öyle dön ben hep öyle yaptım
H_minsna Elif388 Bende çok hareketlıydı dır gün içinde hatta hiç düşünmeden sağa sola dönüyorum iyi oldu yazdığınız dıkatlı olmakta fayda var teşekkürler 😊
H_minsna nurella2727 Sağa da yatabılırısn tabi hepimiz istemsizce sırt ustu de yatıyoruz ben bazen kendımı yüz üstü bulurdum ama zamanla alışıyor insan artık yuz ustu oldugum zaman gözlerimi acıyorum hemen 😂