aydandir merhabalar bebek için babynest mi kullanışlı oluyor reflü yatağı mı daha kullanışlı tecrübeli annelerden yorumları bekliyoruz :)
Thanim aydandir başta ikisinide almamıştım doktorumuz reflü yatagı almalısın dediğinde sevi bebenin anne yanı reflü yatagından aldım çok rahat ettik :)
Alparslanmoms aydandir ben önceden aldım oğlumun reflüsü yoktu yanlız tüm Bebekler kusar ama benim oğlum uykuda kusan cinsti
Alparslanmoms aydandir sevi bebe anne yanı reflü yatağı aldım 150 liraydı ben aldığımda 11-12 ay oldu şimdi ne kadardır bilmiyorum
aydandir lemux yaaa markası nedir hiç görmedim öyle ikisi bir.foto atma imkanınız var mı yada marka model belirtme netten bakayım
lemux aydandir Sevi bebe markası, internette bolca çeşidi var. 🌸 https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-anne-baba-yani-yatagi-pembe-p-HBV00000E73CA?magaza=myra&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-other&gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7uoTjB1Ijv-IzC7wENsw4lsP5rbLc43ArFsuVvZsBdbWeilugUyycxoC8TMQAvD_BwE
Alparslanmoms aydandir 6 ay kullandım ayağımda sallarken de kullanırdım beşiğinde onunla koyardım sonrası oğlum emekledi sıraladı derken kullanmadım 10 aylık oldu bebeğim tavsiye ederim
humaninannesi61 aydandir Kusan bir bebeğim olmadığı için babynest aldım. Elim ayağım olmuştu resmen. Annemlere gittiğimde de götürüyordum yanıma. Salonda da yatırıyordum. Beşiğinin içine de koyuyordum.