Meyra61 Htc2604 benim kaşık ağrım olmamıştı hasta olamadığım için başım ağırmıştı arkadaşımla şakasını yapmıştık ben ihtimal vermiyodum öyle oldu 🤣🤣
Htc2604 Meyra61 😗 cok sukur bu duyguyu tattik Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallah 😍
Iremgokce Htc2604 sürekli kasık ağrısı ile 40 hafta dayanılmazdı canım acele etme ileriki haftalarda ağrının her türlüsü ile karşılaşcaksın zaten 😂🙂
Alperensenfu Htc2604 korkmana gerek yok canim bence bende hiç yaşamadım asıl kanaman olursa kötü bol bol yat ve dinlen derim ayaklarını kaldır ve yat allahın izniyle hiç birşey olmaz korkma seni kucağında aldığın günler olur inşallah cnm 😌
Htc2604 Alperensenfu cok sukur canim hic yasamadim sureklide dinleniyorum icin rahatladi iyi ki bu postu acip sizlerle konusmusum 😊
Htc2604 Medine_1992 insallah canim benim disardaki insanlar bos gebeliktir belki falan diyip icimi suphelendirdikleri icin bende huzursuz olmustum saglikla alalim kucagimiza insallah 😍
Medine_1992 Htc2604 canım insanları ve buradaki kötü yorumları okursan inan hamileliğin zehir olur sen hep en iyisini düşünmeye calış her kadının hamileliği Kendibe hastır kıyaslama yapma bebişinle inşallah güzel bir süreç geçirirsin 😘
Busraae Htc2604 canım bende öyle ne lekelenme ne kasık agrısı hiç yasamadım simdi 26 haftalık hamileyim simdi bile yorulmadıgım sürece kasıklarım agrımıyor
Kizkalesi Htc2604 olmaz mı hepimiz öyleydik. Ben göğüslerim ağrımıyor diye doktora gitmiştim doktor da gülüyor ne güzel işte daha ne istiyorsun diye 😂
Htc2604 Kizkalesi bende sormuştum ilk keseyi gordugumuzde doktorum guldu daha o belirtimi sen 10 gun sonra yasayacaklarini gör dedi ve güldu 😃
Medine_1992 Sermec ne güzel canım benim ❤️ dahada hissedeceğin günlerde gelecek inşallah benim paşam hiç durmuyor 😁
Medine_1992 Htc2604 illa okuyoruz hepimiz canım ama kötüsüne odaklanmamak lazım çünkü felaket tellalcısı çok biliyon 😘😘