ag1111 Kızlar 20 haftalık hamileyim geceleri bazen rüyalar görüyorum yada normalde akşamları korkmazdım korkuyorum hamileyken demir bir bileklik takiliyormus onu nerde bulabilirim yardimci olurmusunuz
Cokokuyan_dorukusunannesi48 ag1111 Bilekliği duymadım ama baş ucuna küçük Kuran koy.Birde üzerinde cevşen taşıyabilirsin iğneli küçük olan hiç gözükmeyenler var.Hem rahatlarsın hemde belki biraz kabusların azalır.
Nemoanne ag1111 yahu yabancılar yada farklı dindekiler korkmuyor bişey olmuyor da müslüman kadınların kurana,muskaya yok bilekliğe mi ihtiyacı var.. Bosverin rüya,kabus normal, hormonsal yani
Totototo Annem bana daha hamile kalmadan önce vermişti eşim vardiyalı çalışıyor gece tek kalıyorum korkmamak için takılıyormuş bildiğim kadarıyla ☺️
Totototo Kuzum bizim memlekette yapıyorlar bunu heryerden bulabiliyoruz istersen sana getirtiyim ben şuan Ankaradayım istersen yardımcı olurum
Totototo zengooo burda fotoğraf atmayı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bileziğin yapıldığı Demir vücudu rahatlatıyor korkuya iyi geliyormuş ben şuan takıyorum isterim annemden
Zeyzey77 Totototo 20 lira tek bir kişi alırsa ucuz. Millet aldıkça kar yapiyolar. Bir bileklik insanın korkusun ancak psikolojik olarak alır
Deletedmom099 Nemoanne gerçekten bu zihniyette misiniz ya hristiyan korkmuyor müslüman korkuyosa kuran mı geçirecek demeye geliyor şu dediğiniz şaka gibi ya pess
Deletedmom099 Nemoanne içiniz sıkılırsa inanmıyosunuz ama bi açın kuran okuyun rahatlarsınız tavsiyemdir🙋🏻♀️