Merve6807 Merhabalar 30 haftalık hamileyim nst hiç girmedim doktorum 34. Hafta olunca gideceğim kontrolümde gireceğimi söyledi geç mi acaba 28 haftalıkken başlamıyor mu ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Eslina Merve6807 hayır canım eğer riskin yoksa erken doğum gibi 34. Haftada alıyorlar ben ilk 31 de girdim ama saçılarım vardı bir gece yattım hastanede
Merve6807 defne55 çok teşekkür ederim bende acaba geç mi dedim çünkü kontrollerde hiç o konu hakkında bişey söylemeyince doktorum internette de 28 hafta felan yazınca merak ettim 😊
Lindam defne55 kontrol amaçlı giriliyor canım. 31.’ci haftada girdim ben sancı var mı yok mu Bebek kan akılı kalp atışı kontrol ediliyor. Merve6807
Kucugum51 Merve6807 rıca ederim canım sancım var mı diye bakıldı bıde normal dogum ve erken dogum riski cıkar mı dıe benı doktorum o haftada nst ye aldı cnm
defne55 Lindam ben hiç girmedim 37 haftaligim ilk defa dün girdim bence olası bi durunda ağrı vs oluyorsa nst çekiyorlar
Vera18 Merve6807 zaten cok rahatsız edici bişey ne kadar geç o kadar iyi bence 😏 bu arada bir sıkıntı olmadığı sürece genelde 32 haftadan sonra nst istiyorlar