Sultanylmz Seda_123 özel hastaneler kendilerine gore fiyat veriyor mesala bn kişi başı 250 tl ye yptrdm bazı yerler 400 nde ypyr
Sirkencubin Seda_123 kardeşinde mutlaka yüksek ateş veya ağrıları oluyordur. Kanda crp, sedimentasyon gibi akut faz reaktanları Yüksek çıkmıştır. Senin de benzer şikayetlerin oluyor mu?
Seda_123 Sirkencubin Yok canım benim idrar kan tahlillerim normal ama bu hastalık normal rutin tahlillerde belli olmuyormuş genetik testi yapılması gerekiyormus var mı yok mu öğrenmek için ama benim hiç bir sıkıntım yok
Sirkencubin Bgmbyz karı koca olarak bakılan kromozomlar oluyor, hani herhangi bir translokasyon var mı diye. Senden de ayrıca trombofili paneli bakarlar, pıhtılaşma sorunu var mı diye
Sirkencubin Seda_123 ben ön görü olarak demiştim yoksa elbette fmf için genetik test gerekiyor. Kardeşinde hangi mutasyonlar varsa bellidir otozomal ResEsif bir hastalık zaten yani hastalık için bir mutasyonu anneden ötekini babadan almıştır. Sen de bir romatologa gidebilirsin. Ancak sende hiç bir hastalık belirtisi yok ise sen anne babandan mutasyon taşıyan aleli değil sağlam aleli almışsındır.