Durumm Durukizim hiç kafana takıp stres yapma canım korkulacak hiçbir şey de yok. Gittikçe hareketler daha az ama belirgin hissedilecek büyüyor ve hareket edecek yerleri azalıyor 🙂
Kevser_29 Durumm insallah Allah o sabrı verir bana cok tesekkur ederim 😍 minigini saglicakla buyut insallah ❤
Fasulyem22 Durumm Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin öncelikle gülümseyerek okudum benim sormak istediğim şey suyunuz geldiğinde depend bağladınız mı bir de bebek kaç kg doğdu kesi illa atılıyor mu Bir de bebek altı degistirirken ilk zorlandınız mi
Durumm Fasulyem22 çok teşekkür ederim.. hayır suyum gelince depend kullanmadım ped taktım sadece. Dependi doğumdan sonra taktım kanamalar için.. bebeğim minik biraz 2800 doğdu kesi meselesi de kişiden kişiye göre değişiyor benim sanırım rahim ağzı dardı ve bebeğim küçük olduğu için pek itemedi kendini o yüzden de kesi atıldı.. alt değişirken hiç ama hiiiç zorlanmadım 🤗🤗
Musel Durumm inşallah benmde olmaz bende normal doğum istiyorum rabbim nasip ederse inşallah bizde böyle kolayca atlatırız 🥰
NurEto Durumm Allah analı babalı büyütsün bizede rabbim önce hamileliği sonrada doğumu tatdırsın inş 🤲
Hzlysbs Durumm bende vandayım.lokman hekimde doktorlarda normal doğuma giriyor mu .bi de doktorunuz kimdi .
Durumm rks tabiki başarılar diliyorum 😊 önlisans çocuk gelişimi mezunuyum yaşım 25 bal kızıma da 4 ekim 2019 da kavuştum🥰🥰🥰