tugbadm Kızlar akıntınız ne alem de benim çok azaldı akıntım gün içinde çok olurdu birden durdu sizlerde nasıl neden durur ki bilgisi olan varmı acaba 😔😬
Sahreyldrm tugbadm bende şimdi yazacaktım bu konuyu benim de azalmıştı ama dünle bugün tekrar başladı canım 34+4 üm sen kaçsın?
34-tugba tugbadm benimde bi gün var diğer gün yok anlamadım ama adet sancısı gibi ağrım oluyor bir kaç gündür sizdede varmı 34+6 günlüğüz
Fatmanzmgl tugbadm bnde 33+5im bnmde iki gundrr akntim var hatta cok korkuorum acaba su feln mi sızıyor diye bi bakiorum akinti olms bı bakıyorum ic camasrim kuru bisey yok iyice paranoyak oldum ya😔
Gmzgamzeb tugbadm bende bugün 34 oldum bazen yoğun bazen çok az geliyor. Kasılmalar ne durumda ? Bende son bir kaç gündür çok yorgunluk oluyor herkes böyle mi acaba ?
Melikeylmz Sahreyldrm bende 34+4 . Ve felaket akintim var. Nerdeyse saat başı iç çamaşır degisicem oyle yani
tugbadm Sahreyldrm kuzum 33+4 bende şaşırdım niye azaldı anlamadım normal değil sanırım bu ama belki bende de başlar geri
Sahreyldrm Melikeylmz belli değil canım 36-37 gibi alırım dedi riskli biraz bizimki 21 de benim doğum günüm o gün 37+2 oluyor o zamana kadar bekleyeceğini sanmıyorum ama bu hafta hep bı ağrım var
Mugge_1 Canım çok değişkenlik gösteriyor benimde iki gün önce felaketti sonra dün tık yok bugünde az az ama normal bi durumdur bence.
tugbadm Mugge_1 demi canım normaldir üç gündür hatta bugün dört gündür o kadar az ki ben hergün çamaşır değiştiririm ve peçete koyarım her WC de ona rağmen fazlaydı birden kesilince şaşırdım
tugbadm Sahreyldrm kaç haftalıksın canım inş benim de başlar birden kesilmesine anlam veremedim birde nasıl ağrın var canım karnın sertleşiyor mu
tugbadm 34-tugba kuzum ara ara oluyor benim çok sertleşiyor karnım akıntım hep çok olurdu birden durdu ona aklım takıldı neden kesildi birden diye
Sahreyldrm tugbadm 34+4 canım başlar senin de azalıyor ara ara zaten düzen tutmuyor kasılmalarım var erken doğum riskim var aşırı derecede çatı ağrısı çekiyorum
tugbadm Sahreyldrm inşşş canım bekleyim o zaman alt tarafım çok ağrıyor benim de karnım sertleşiyor bu kasılmalar mı
MelisaKara Kızlar ben yatmaya yatamıyorum oturmaya oturamıyorum karnım çok sertleşti. 34+1’im. Doktor 2 hafta sonra belli olacak normal doğum mu sezaryen mi olacağı dedi. Bebeğin kafası yukarıda. Biraz da heyecan başladı. Ama ev işi hiç yapamıyorum. Sürekli dışarı çıkmak istiyorum gezmek dolaşmak vs. Bir de akıntım benim de çok. İnşallah her şey sağlıklı ve güzel olur... Allah yardımcımız olsun
tugbadm MelisaKara aynı durumdayım canım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 36.haftada benim de belli olucak normal mi sezeryan mı bakalım allah hayırlısını versin hakkımız da
Sahreyldrm tugbadm aynı benim de canım alt tarafin ağrısından bişey yapamıyorum mahvediyor beni karnın sertlesince sancı gibi ağrı yapıyorsa kasılma kuzum olabiliyor son haftalarda normal sayıyorlar ama riskin falan varsa doktorunla da konuş mutlaka