Duuyygguu Merhaba, bir bilgim yok canım ama bu şekilde 3. güm embriyosu ile hamile kalan kişiyi çok okudum. 3 ve 5 arasında nasıl bir fark var bilemiyorum. Siz sanırım transfer olacaksınız güzel sonuçlar olur inş. 🙏
Senaesmer Duuyygguu Evet p.tesi transfer olucam 3. Gün olacakmi bende merak ettim nasil oluyor diyir rabbim hayirlsi olsun inşallah
Sheyda Senaesmer benım transferım 3. Gun embrıosu ve suanda 24 haftalık hamıleyım 😊 kalıtelı ılerledıkten sonra 5 . Gune gıtmesını beklemıorlar hemen taze transfer yada donduruyorlar
Senaesmer Sheyda transferim oldu ve bekliyorum şuan transferin 7. Günündeyim cumartesi kan vericem hiç bir belirdim yok 3. Gün embriyosu olduğu için mi acaba çok endişeliyim marka ediyorum evde deki testte çıkmadı .
Senemada SecilM 3. Gün embriyosu ile gebe kaldım kuzum şimdi 6 yaşında çok Zeki ve sağlıklı rabbime bin şükür 🙏🏻 darısı başına inşlh
Senaesmer Senemada inşallah yarın transfere gidicem çok korkuyorum hayırlısı olur inşallah. Teşekkür ederim çok endişeliyim
SecilM Senemada maşallah 🙏 çok teşekkür ederim. 3 tedavimde de 3.gün oldu. Ama nasip olmadı bize. Zaten Rabbim nasip edecekse 3. Veya 5.gün farketmiyor. Akışına bıraktık. 4.sü için hazırlanıyoruz ☺️
06mehtap37 Senaesmer enfeksiyona bağlı olarak erken Doğum oldu bilemedim enfeksiyon olduğunu bi de rahim ağzı yetmezliği varmış çok şükür şimdi yine hamileyim daha çok yeni ama
Senaesmer 06mehtap37 olsun rabbim hayırlısını nasip etsin bu tüp bebek mi benimde enfeksiyon olmaması için iğneler kullanıyorum
Senaesmer 06mehtap37 inşallah hayırlısı olur benim de cuma yumurtlarım toplandı p.tesi transferim olacak neden 3. Gün koyuluyor yarın gidicez endişeliyim biraz agrım var biraz kanamam var leke gibi ve iğne yerim çok ağrıyor v sis
06mehtap37 Senaesmer ilki benim de 3 günlük embriyoydu iki tane transfer ettiler teki tutunmuştu hakkınızda hayırlısı olsun kendinizi rahat bırakmaya çalışın iş olacağına varır Rabbim ol dediyse zaten oluyor elimizden çok da bişey gelmiyor açıkçası
Senemada SecilM şimdi 5. Gün ile gebe kaldım 6 yol boyunca bir çok 5. Gün embriyosu ile denedik şükür tuttu kısmet işte hakınızda hayırlısı 🥰