SedaveSusam Gulbgn yardımcı olacak kimsen varsa çok erken canım ama yoksa sen kendini daha iyi bilirsin ağırlaşmadan yapmak isteyebilirsin
Eceyavuz Gulbgn birini cagiracaksan 35 e kadar bekle bence.. bana hep doktorlarım enfeksiyon var suyun erken gelecek dediler 30 haftamda herseyi bitirdim 40 oldum hala gelmedi bebek şimdi ev tekrar battı yavaş yavaş üstünden geçmeye baslicam bugün
Guligul Gulbgn temizlige kadin gelecekse ve pesine hali da serecekseniz 2-3 hafta fln sonra yaptirmaniz mantikli. Acele etmenize gerek yok. Ama soguk bir sehirdeyseniz en kisa zamanda yaptirin hasta fln olmadan. Ben 30.hafta bebek odasini hallettim 33.hafta buyuk temizlik yaptiricam 35.hafta da halilari serdiricem insallah.
Esesennn Gulbgn benim de aynı canım 33.haftada falan halıları yıkattım, sonraki hafta perdeler, 36da eşimle bütün evi silip süpürdük ama battı yine sen halıdır koltuktur perdedir onları 33, 34te hallet.diğer süpürme silmeyi son günler yapsan daha iyi
Deletedmom Gulbgn ablamla kardeşim yaptı ama evinizde tadilat oldu oğlumuza oda yaptk falan baya uğraştm doğum sabahımda halıları yıkamdan getirmişlerdi eşimle onları seriyodk😂😂
2cocukluanne Gulbgn benm doğm subatta ama ben basladm halıları verdm kızım var bide iyice soğuk olmadan yapayım cıksın aradan dedm eğer kendn yapcaksan temzlği ağırlaşmadan yap zor olur cünkü
Iimran Gulbgn bende 29 haftalığım çok erken daha ev onun üstüne kaç kere kirlenir sıkıntın yoksa 36. Haftalarda halıları yıkatırsın bi yardımcı çağırırsın 40a yakın evin kirlenmez ben öyle yapıcam halılarım kirlenmesin diye halı örtüsü almıştım onları kaldırıvericem
Pinarars Ben yazın büyük bir temizlik yaptım. Eşim annem yardımcı oldular. Halılar verildi. Camlar silindi. Perdeler yıkandı bütün dip köşe mutfak dolapları vs. Ama tabi yine kirlendi. Çalıştığım için ve bel ağrılarım çok olduğu için şuan çok zor. Bakalım ne olacak.
Pelin08 Gulbgn 32.haftanin icindeyim bu ay sonu annem gelecek 3 gunde bitiririm diyor halilar yıkamaya camlarim cok büyük degil annemle esim yapicak benm hamileligim biraz sıkıntılı bisey yaptrmiyorlar bana anca bi yemek cay kahve yaparm
Kubra9595 Gulbgn bence erken canim ben 33 den sonra temizledim halde evi gene kirlendi ve dogumdan bir gün önce gene tekrardan dip bucak temizledim daha fazla yoruluyorsun ama ailen yakinsa zaten cok yorulmazsin
Kubra9595 Gulbgn o zaman canim 33 den sonra basla derim son zamanlar zor oluyor yapiyorsun genede ufak tefek ama hepsine yetisemezsin