Yasemin2812 Ay neresinden başlasam bilemiyorum hala yaşadığım herşey rüya gibi sanki hiçbirini ben yaşamamış gibiyim tarifi zor duygular rabbim isteyen herkese yaşatsın😊🙏 neyse bende Bi yerden başlayayım hanımlar umarım biraz normal doğum korkunuzu aşmanıza yardımcı olurum🤗 27 Ekim gecesi başlamıştı yavaş yavaş sancılarım ama doğum sancısı olduğu anlayamadım adet döneminde ki sancılarımı andırıyordu yalancı sancılardır diyerek Bi gecemi öyle geçirdim ertesi gün sancılarım devam ediyordu hala ama kardeşim yanımdaydı beraber oturduk kahve içtik muhabbet ettik hatta sarma filan sardık beraber😊 ama benim karnımda hala Bi ağrı üstelik birde artık kasılmaya başlamıştı karnım Bi anda taş kesiliyor sonra tekrar kendiliğinden düzeliyordu bütün gün böyle idare ettim akşam görümcemlere gezmeye gittim sohbet muhabbet ama ağrılar hala var ciddiye almıyorum akşam 10 gibi eve geldim ama artık ağrılarım sancılarım sıklaşmıştı eşim hemen hastaneye gidelim diye tutturdu ama ben kabul etmedim Bi duş aldım iyi geldi biraz ağrılarıma sonra eşime dedim sancı geldiğin de sana söylicem dakika tut başladık dakika tutmaya çok düzenli sancılarım çıkıyordu 5 dakika da bir 2 dk filan süren sancılarım vardı en son sancıyla beraber kusmaya başlayınca eşim ve kardeşim hemen hastane çantamı aldılar koştur koştur hastane yolunu tuttuk saat gece 12 suları filandı yolda da ağrılar devam tabii o yol bitmedi bana resmen.. Hastaneye gittim hemen nstye bağladılar beni ama hiç sancım çıkmıyordu nst ye bağlıykende Bi kusma isteği geldi hemen kalktım yataktan ebe dedi ultrason da bakalım geçtim ultrasona doktor baktı hiçbişe yok ebe seni alttan muayne etsin dedi ben kabul etmicektim eşim hemen kızdı ne haldesin haline bak hemen muayene ol dedi ve biz şok 2 cm açıklığım varmış ve bebek doğumak için kendini ittiriyormuş ondanmış ağrılarım hemen yatış yaptırdık odaya aldılar beni eşim ve kardeşim inanmadılar kardeşim bütün gün benimle dalga geçmişti sende ne nazlısın insanlar doğum anında evlerini bile temizleyip gidiyorlarmış filan diye😊 odada benim sancılarım iyice arttı odaya girer girmez her yere kustum yalnız bu esnada benim ne nişanım gelmişti ne de suyu sürekli çişim varmış givi hissediyordum ve lavaboya gidiyordum eşimle hastane koridorun da yürüdüm biraz kendi kendime hareket ettim odada sancıları çekerken Bi yandan da ben bu çocuğu doğurursam dünyada herşeyi yaparım diyorum bizimkiler bana gülüyorlar.. Sonra yine çişim gelmiş gibi hissettim ve klozete oturmamla beraber suyumun gelmesi bir oldu kanlı Bi suydu benimki onun için korktum hemen seslendim ebeyi çağırın benim suyum geldi diye ebe geldi hemen alttan muayene etti dedi sen naptın maşallah ne hızlı ilerledi doğumun tam açıklıklığın var dedi hemen doktorumu aradılar 10 dk içinde hastaneye geldi doktorum ve bende hemen doğumhaneye alındım ve başladı doğumum çok ağrılı Bi süreç ben ağrıdan yüz felci geçiriyorum sandım yüzüm gözüm her yerim uyuştu sonra doktorum hadi başlıyoruz dedi ıkın dedi başta Bi zorlandım sonra sonra bir ıkınma iki ıkınma arada Bi çığlık sonra üç ıkınma ve Bi ağlama sesi dünyanın en güzel şarkısı en özel sesi😊 sonra Bi 5 dk kadar bekledik eşinin çıkmasını bir kere daha ıkındım içimden bişeylerin akıp gittiğini hissettim ve o rahatlama anı😊 doğum bitmişti çok şükür dikişlerimi attı doktorum 4 yada 5 dikişim olmalı sonra oğlumu temizleyip yanağıma verdiler sanırım şu ana kadar kokladığım en güzel kokuydu çok şükür rabbime😊 28 Ekim sabaha karşı 4:45te doğdu oğlum emzirmekte çok zorlandım hatta bana sorarlarsa emzirmek doğurmaktan daha zormuş😊 hastaneden çıkaramadık oğlumu kanında enfeksiyon çıktı bugün 6. Günümüz inşallah 1 gün sonra çıkcak durumu iyiye gidiyor sizde dua edin benim oğluma teyzeleri benim de dualarım doğum yapacak olan bütün annelere rabbim hepinize benim gibi kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla alın kucağınıza🙏 benim hikayem de bukadar işte umarım işinize yarar 🤗
Denizincani Yasemin2812 masallah ne guzel olmus dogumunuz saglikla hayirla buyutun ewladinizi darisi tum bebek bekleyenlere we bana 💙
Esra29 Allh banada nasip etsin insalh sag salim kucagima almayi 2.yi dogurcagim ama sanki hc dogurmamism gbi korku heyecan karisik duygular icindeyim bu arada cok gecmis olsun oglunuza ins.sagsalim buyursunz😊👍
Bbsm27 MasaAllah ne güzel Rabbim size bağışlasın İslam'a bağışlasın insaAllah bizimde açılma cabucak tam olur 😍🤩