Nrbn19 Merhaba kizlar. Desteginize ihtiyacim var. Bebegim adete gore 39haftalik fakat usg de 35 36arasi cikiyor ve doktor bi hafta bekleyelim ona gore dogumu planlayalim dedi. Kilosu 2800ve bana cok kucuk geliyor. Boyle olup herseyi normal dogan var mi acaba. Kuveze girer mi sizce. Lutfen duanizi esirgemeyin
17022020 Nrbn19 Canım pek bir bilgim yok ama inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🙏🏻 Stres yapma üzülme o da hisseder daha kötü olur 😔
Sahreyldrm Nrbn19 canım haftası iyi olduktan sonra kuvoze girmiyor kilosu da çok düşük değil minyon bı bebek olabilir canı sağ olsun dert etme kiloyu haftan da güzel
erbasbebek Nrbn19 1.500 kg olup gayet sağlıklı yeğenim var. 35.haftada 28 haftayla uyumlu doğdu için rahat olsun stres yapma canım
[silindi] Nrbn19 canım benim kızım 2.500 doğdu küveze girmedi gayrete sağlıklıydı sütümde yaradı 10 gün içinde 1 kg aldı hemen toparlanıyorlar inş güzel olur üzme kendini
Sahreyldrm Nrbn19 doğunca toparlar inşallah annesi strese girme sen ciğer gelişimini tamamlamistir o hayırlısı olsun hakkınızda
Betul-_ @Nrbn19 ciğerleri gelişmişse bı sorun olmaz bence kilosu da gayet iyi sağlıcakla gelsin bebişiniz 🤗
Deletedmom Nrbn19 kilosu cok düşük değil ki merak etme allahın izniyle girmez kaşar peyniri ceviz ballı süt muz cok kilo aldırıyo bunları ye bol bol o süre içinde ben 38+6 da dogum yaptım 4 kilo doğdu maşallah
Nrbn19 Deletedmom masallah canim. Aslinda yedim hepsini ama bebek kilo almamis bi haftada 20gram falan almis
Hasisinmelegi Kilosu yerinde merak etme kilo yüzünden değil zaten kuveze girmeleri akciger gelişimi iyiyse ki haftası zaten iyi bişi olmaz o kiloda doğup 2 ay sonra yaşıtlarına fark atanları çok gördüm:)