360604 Kızlar bu sabah eşimi işe uğurlamak için uyandığımda karnımın küçüldüğünü farkettim eşime de sordum hayır sana öyle geliyor dedi ama ben tuhaf bir şekilde öyle hissediyorum bu durumu yaşayan oldu mu?
07052019 360604 evet hep küçülmüş gibi geliyordu, paranoyak olmuştum. Uzun süre giymediğim dar tshirtlerimle test etmeye başladım. Gözümüz alışıyor, küçük gibi geliyor sanırım
snil 360604 Ben 25. haftadayım. Her sabah aynı durumu yaşaya yaşaya alıştım artık 😂 Sabahları mide boş olduğu için karın daha küçük duruyor. Bir de gün içinde vücut çok ödem topluyor, tuvaleti yemeği gazı derken ekstra şişiyor sanırım 🤷♀️
360604 07052019 bilmiyorum ki ya daha düne kadar kocaman hissettiğim karnım şuan bir top gibi küçük görünüyor gözüme 26 haftalığız bu arada artık her seferinde bin bir tedirginlikle acile koşmaktan kafayı yicem 😑
07052019 360604 hareketlerini hissediyorsan hiç tedirgin olma. Belki de dün gazn vardı ya da hazımsızlık o da inmiş olabilir. Kahvaltını yap tekrar bak 😊
eyinas Bana da oluyor, yemekten sonra kocaman, sabah kalktigimda daha kuculmus oluyor. Bence gaz ile ilgili.
SedanurYaprak Aynıı sorun bende de var dun post acmıstım cevap bıle gelmedı 23 haftalıhım bende bı gece once kocaman olan karnım sabah bı kalktım kucucuk olmus cok moralım bozuldu sureklı aynadan camdan gecerken falan bakıyorum neden boyle bısey oldu acaba
Kubuuu1 360604 bugün yine farkettim pantolonumun düğmesine lastik takiyordum şimdi nerdeyse düğme kapanacak hakkaten küçülmüş yani bana öyle gelmiyo emin oldum 😂