feyzakoral Annişler selam. Dün geceden itibaren dehşet bir acı saplanmaya basladı karnımın sol tarafına bugün dr gittim ve idrar yollarımda hafif enfeksiyon olduğunu söyledi. Yatış verdi serum tedavisi antibiyotik vs. Başına gelen varmı??? 😣😖
EnginDenizim feyzakoral 5 gunluk sabah aksam antibiotik içtim cok sukur agrilarim hic kalmadi yarin kontrolümüz var inşaAllah bitmistir tamamen. Acil sifalar dilerim canim cok zor o agrilari cekmek🙁
Zeynpldrr feyzakoral Bendede sürekli enfeksiyon oluyor suan fitil kullanıyorum . Hastanede de yatmıstım. Korkma cok bol su iç bazı bünyeler kendi enfeksiyon yaratabiliyormus .
Asksanabenze feyzakoral benim de sancim cok bendede var idrar yolu enfeksiyonu dunden beri cok kotuyum yatisi bizmi istiyoruz onlarmi veriyor
feyzakoral EnginDenizim ağrı kesici içtiniz mi peki ben parol istedim dr 6saatte bir içebilirsin bebeğe asla zararı yok dedi. Çok canım yanıyor napıcam bilmiyorum.
EnginDenizim feyzakoral yok canım korkma olmaz inşaAllah erken önlem alinmasi onemli arkadaşin dedigi gibi bol su iç mutlaka.
0619 Acil !!! Hanımlar birde idrar yolu enfeksiyonu İçin infex antibiyotik kullanan varmı doktor önerdi ama hamilelikte kullanılmaz diyor
Pinarylmz 0619 Infex 200 mg da, Infex MR 400 mg da gebelik kategorisi B dir, yani gebe iken rahatlıkla kullanılabilir. Merak etmeyin zaten doktorunuz bunu bilerek kullanmanızı tavsiye ediyor.
Sinemstf Bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu normalde 0-5 arası olması gerekirken benim 11 yarın doktora gidicem ama eczanesi olan tanıdık var ve bence gerek yok ama doktoruna sor dedi birde hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olağan birşeymiş 2. Tremesterde 14 e kadar normalmiş 3. Tremesterde 16-19 arası normalmiş 🧐 bilemedim vallam yarın doktoruma sorcam
Kibarbaby Canım selam. Benimde idrar yolumda enfeksiyon varmış fakat doktor bide idrar kültürü istedi ondan sonra ilaç vericek. Tuvaletimi yaptıktan sonra karnım ağrıyo ondan olabilirmi?
feyzakoral Kibarbaby evet ondandır büyük ihtimalle. Benim ağrım şuan çok yok parol kullanıyorum ağrıdığını hissedince. Bol su içmek ve stres yapmamak yeterli bence. Şuan iyiyim. Bende de idrarda falan yanma yoktu mesela sadece karnımın sol tarafında keskin girip çıkan ağrı ve sancılar ile gittim dr a. İhmal etme. Erken doğum sebebi olabiliyor. Stres yapma hiç dr un dediklerini ihmal etme yeter☺
feyzakoral Asksanabenze benim dr um ilaç içmemden yana olmadığından dolayı serum takviyesiyle tek gecelik yatırmak istedi. Dr a göre değişir. Çok ağrım olduğu için kontrol altında tutmak istedi.