prenses_annesii2603 oznur112 naz yapıyor demek ki merak etme en azından tam belli olur yanılma payı olmazs ben aşerirken hep ekşi olan şeylerden canım çekiyordu ordan kız olur demiştim kız hissediyordum zateb hep zaten kız oldu
Mart_annesi oznur112 bende hep kiz hisedyordum bide ben hamile kaldgimdmdan beri hep sivilcelndi heryerim sacim surekli yağlanyodu basta eksiydi simdide tatlii :))) ve bir kizimm olcakk allah hayrlisini nasip etsin canm :))
Onsenelikmucize oznur112 12+3 dün gittim hastaneye bize sırtını döndü ama doktorum bacak arası dolgun erkek gibi dedi. Ama sadece tahmin 1 ay sonra tam söylerim dedi 😁
kevserk oznur112 ilk aylarda yüzüm çok sivilcelendi, tuzlu-ekşi-acı şeyler yemek istedim hep. Tatlıyla aram nerdeyse yoktu. Bir kere bile mide bulantısı yaşamadım. 33. haftadayım bir oğlum olacak inşallah☺️
Onsenelikmucize Mart_annesi canım aynı olay bendede var sivilce yaglanma ben tuzlu ve ekşi yiyorum hep. Ama erkek galiba dedi doktorum
Ferina Mart_annesi benim ilki kızdı kaybettim full ekşi tatlı agzıma süremedim.ikinci hamileliğim bu hep tatlı çikolata hiç sevmem 😘canım onu bile çekiyor tatlıda tatlı 😊bian önce doğurup bu tatlı aşermesinden kurtulmam lazım 😬bu arada oğlan bu😁
oznur112 Çok merak ediyorum biz hep erkek olarak hissediyoruz ilk 4 ay hep tatlı meyveler yedim canım hep meyve istiyordu bide halka tatlı canım çok çekiyordu şimdi ise yaş pasta falan
oznur112 Yüzümde hiçbir sivilce çıkmadı sadece burun üstüm biraz lekelendi oda çok az bide canım çok kornişon turşu çekiyordu ondan çok yedim
Onsenelikmucize oznur112 ekşi zeytin ve kornişon turşu ilk 2 ay bunlarla geçti. Tatlı yedimmi migdem bulaniyodu. 3 haftadır bulantilar çoğaldı bişey yiyemiyorum.
Deletedmom00180 32 haftalık oldum ama başından beri tatlı yiyorum tatlısız günüm yok ye tatlıyı doğur atlıyı diyen büyüklerimizi yanıltmadım oğluma kavuşmayı bekliyorum hayırlısıyla 😊
Onsenelikmucize Deletedmom00180 ne güzel sağlıkla gelsin inşallah. 1 ay sonra tam belli olucak yanilmadysa doktor büyükler haklı cikmiycak bende 😊
Efuchama Yüzünüzde çene hattınız nasıl yuvarlaklaştı mı yoksa kemik çıkıntılarınız belli mi bende yanaklarımda ve çene hattımda kemikler belirginleşti salgılanan hormonlar sebebiyle sanırım erkek çenesi gibi oldu biraz