Nurcannnur Merhaba arkadaslar isim konusunda yardimci olurmusunuz.. Ilk kizimin ismi Esila,Oglumun Resul Simdi 3ciye hamileyim ve kizim olacak ama halen isim bulamadik 😞 zeynep ismini cok istiyordum esimi ikna edemedim ailede oldugu icin. Lavin dusunduk anlami pek hos degil. Simdiki isimlerim/ Hazel, Ledeyna, dila, melisa,sahra,zilan,eysan ve Lea. Belki sizlerede fikir olabilir..
Efuchama Nurcannnur Hazel güzel kardeşimin adı Hazal olduğu için koymayı düşünmem ama Sahrayı ben de isteniştim Hazel ve Sahra🧿
Didi6 Nurcannnur Zeynep çok var ya. Esasen çok güzel bir isim olsa da, baydı. Senin yazdıklarından Hazel çok güzel. Esila'yla uyumlu olarak Esra olabilir. 💖 Resul'le uyumlu olarak Reyyan 💖
gurcem Zeynepi ben koyacaktm canım kımısı harıka dedı kımısıde ay bunu nerden buldun dedı neler neler soledıler.Akşın ıstıyordum one ole ekşın gıbı dedıler.Sonra elaya karar verdım ondanda ben sogudum.Sımdı kızımın adını kımseye söylemiyorum soylesem yıne bıse uyduracaklar
Nurcannnur Didi6 tskler caniim ama pek cocuklara uygun istemiyorum bi akrabam 4 cocuguna mi ile basliyan isim verdi karistiriyorum 😊 farkli olsun istiyorum hepsini
gurcem Nurcannnur evet canım ne bulsak ıyy bu ne baska ısımmı bulamadınız dolu laf😂 hele kardesımle kocam hıcbıse begenmıyor en son ısım buldun krdesıme solemedm🤩 kocama soledım begenmedı yapacak bıse yok ısım bu dedım ben amelıyattayken sorarlar haberın olsun dedım😂 yoksa onadamsolemezdım
Nurcannnur gurcem 😀😀 bencede soyleme canim ilerde begenirler. Ben kizimin ismini koymustm esimde oglumun smdi buna ikimiz karar vermeliyiz ama bi turlu fikir uyusmuyor 😊 isim bir boncuktur Rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesin cumlemizinkini insaAllah. Bakcaz artik hazel, sahra ve ledeyna arasinda cok kararsiz kaldim zor ya 😊