Deletedmom00260
Kızlar ilk 3 aydan sonra acayip şekilde omzumdan elime parmaklarıma kadar inen bir ağrı başladı. Sürekli olmuyor, arada bir oluyordu ama inanılmaz bir ağrı. Bu durumu yaşayan var mı? En sonki ağrıdan sonra da sağ elimin 4. Parmağı uyuştu ve haftalardır aynı. Bu durumu yaşayan var mı? Doktorum karpal tünel sendromu olabilir dedi.😔
Tubaaa-91
Geçen aynı sorunla ben gittim magnezyum iç dedi birde fizik tedavi önerebilirim dedi . Şuan arada bir hala oluyor fizik tedavi istemedim azcık ilerlese gitmeyi düşündüm
Deletedmom00260
Bende de sürekli olmuyor ama olduğunda adeta canım çıkıyor öyle bir ağrısı var. Parmağımın uyuşması beni korkuttu doktor hamilelikte normal deyip geçiştirdi ama ben çok rahatsızım durumdan. Parmağım bir haftadır uyuşuk hala düzelmedi.
deletedmom309
Karpal tünel sendromu adı, tenisçi bileği diye de geçiyor. Genelde bilgisayar başında ya da kalemle uzun süre yazı yazanlarda gelişen bir sinir sıkışması türü ancak nadiren de olsa gebelerde görülüyor. Benim ilk gebeliğimde 30. Haftadan sonra başlamıştı. Uykumdan uyandırıyordu bileklerimin zonklaması. Bileğim parmaklarım felç geçirmiş gibi oluyordu, hareket ettiremiyordum, kımıldatsam canımın acısına dayanamıyordum. Doğumdan hemen sonra geçti. Çok zor bir durum yaşadığım için acınızı tahmin edebiliyorum ama sabredin geçecek inşaAllah 😞
Deletedmom00260
İnşallah geçer hamilelikte bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmezdim.😔Bebeklerimiz sağlıcakla doğsun inşallah Allahın da izniyle.