Tumeh05 [](https://hizliresim.com/4pn4mL) Doktor erkek diye tahmin etti ama ben hala kız mi acaba diyorum sizce 😂
Ssalihatopcu Tumeh05 bildiğin pipisi ortada kuzum erkek benim oglumda da böyle ultrason fotosu verilmişti 😊 şimdi ki kiz hiç gormedim bacak arasını ama oglumda özelde ki doktor vermişti klozete oturmuş gibi alttan görüntü aynı senin bebisde öyle suan
Tumeh05 Esindilos ya tabiki hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi zatwn ama insanoğlu iste içinden illa ki bisey geçiveriyor🙂
Sevalersin Bana da erkek gibi geldi ama emin olamadım canım, benim de oğlum olucak Allah nasip kısmet ederse ama henüz bişeyler almak için çok erken kıyafetlerini düzmeye 30.haftada başladık o süre zarfında 4 doktora göründüm hepsinde de aynı cevabı alınca kıyafetlerini almaya başladık Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ❤️ Bir de şeyi sorucam kuzum, resim yüklemeyi nasıl yapıyorsun post açarken?
Tumeh05 Sevalersin hızlı resim yükle yazoyormussun googledan orda yükleyip linki kopyala diyorum buraya yapıstırıhorum😊