Deletedmom2224 Sanemm 15 haftada 4 kilo kadar almıştım ben midesi hiç bulanmayip iştahı acilanlardanim😊
Steacher Sanemm güzel 👍🏼 ben ilk üç ay 1,5 kilo aldım. 20 haftada 5 kilo almıştım. 33 teyim toplamda 8 oldu 🙈😂
Musel Tubaaa-91 maşallah helal olsun ben boğazımı durduramıyorum hep yiyesim var 33 olana kadar kaç olurum bilmiyorum 😒
Steacher Ama bu kilo herkese göre değişir şimdi hepimiz birşey diyoruz kafalarda kıyaslama oluyor. Kendine dikkat etmek isteyen en azından yarım saat yürüse suyunu yeterli içse ekmekten hamurdan az uzak dursa Allah’ın izniyle birşeycik olmaz ❤️🌸
Sevalersin 45 kilo ile hamile kaldım yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ay 2 veya 3 kilo civarı bir kilo artışım olmuştu şuan 34+2 olduk an itibariyle ve 58 kiloyum😊😽🌸
Tubaaa-91 Musel olsun canınız istiyorken yiyin kilonuz yoksa fazla takılmayın 😄 ben kilolu hamile kaldım ama bünyem almadı bende yiyorum:))
Seda_123 Sanemm Ben ilk 3 ay hiç kilo almadım valla o kadar da yiyordum gece gündüz mide bulantım da olmadı benim hep yedim 3.aydan sonra kilo almaya başladım
mavera Sanemm ilk 3 ay almadim 13.haftamda 1 kilo aldım. İştahım baştan beri iyi aslında bakalım bundan sonra nasıl olur🤷♀️