Arasinannesi1 Kızlar 15. Haftamdayım ama o kadar çok uyuyorum ki anlatamam başımı bile kaldıramıyorum ne temizlik ne yemek 10 saat uyusam bile hiç uyumamışım gbi oluyorum uykuyu geç millet günde bir saat yürüyüşten bahsediyor bende sorun mu vr sadece ben mi böyleyim sürekli yorgunum 3 aydır evden çok zorunda olmadıkça adım bile atmıyorum bi tek ben mi böyleyim
gamzemelisabasak Arasinannesi1 29 haftalık hamileyim 15 gündür uyuyamıyorum 😫 tadını çıkarsana anam rahatlıkmı tepiyor seni 🤷🏻♀️ Çooook pişman olursun kurban olim benim yerimede uyu 😂🤪
Zisan14 Bende 20. Haftaya kadar öyleydim sadece yemek yemek için kalkıyordum sonrasın da düzeldi şimdi neredeyse hiç uyuyamıyorum 33 haftalık olduk
Gul42 Arasinannesi1 yok uyuyamamak daha kötü hamileligimin basindan beri şöyle bayila bayila uyumadim . Uyumadimda kalkip ismi yaptim.onuda yapamadim bulanti uskufta bas agrisindan yattim bari uyusaydim soyle guzelce
Gul42 Arasinannesi1 bugün saat 7 de uyandim bi daha uyumadım bu saat oldu hayla uyuyamadim saga donuyorum yok rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum
Dilara1234 Arasinannesi1 benimki doğurana kadar geçmedi ben birazda uykuyu severim oda vardı tabi 😂 hormonlardan canım o doktorumda demişti bazıları hiç uyumaz bazılarıda hiç kalkamaz diye
Tubaaa-91 Uykusuzluktan bazen delireceğimi düşünüyorum 33 haftalık olduk ama ne uyku kaldı ne bişi tuvalete git uyan dönerken sağa sola uyan :)) ölü gibi uyumak istiyorum kalkmadan yatağa bile bırakmaya razıyım 😄😄
Arasinannesi1 gamzemelisabasak kız öyle deme Evin işi komple duruyor süpürge bile yapmıyorum uyuduğum için kaç zamandr bu da kötü bişey 😂
Merve_1750 Bende öyleyim çok umursamaz oldum hiç bir şey umrumda değil sadece uyumak istiyorum sürekli uykum var