GrkemGeyik Biricik1101 bana doktorum bi hap verdi sabah aç karnına içiyorum başından beri olan mide yanmam geçti çok şükür şurupla geziyordum ben de doktorunuza bi sorun isterseniz.
Minemine Bende dün gece yanmasından sonra kus kus mahfoldum ilaçlar çok faydasız bişey yiyemiyorum daha 6 aylık bebeğim. Doğuma kadar sürer diyolar.napcam bilmiyorm
Aysima11 Minemine 34 haftalık hamileyim dün gece uyuyamadım önceden ilaç içince geçerdi o da boş artık Süt biraz dindiriyor sende hiç biri mi işe yaramıyor
Obsesifk Aysima11 ben ilk yanmaya başlayınca soğuk süt iyi geliyordu artık kesmiyor bir şişe gaviscon bitirdim içince tak diye kesiyor şükür iyi geliyor rennie şurupta aynı işlevi görür ama gaviscon daha etkili
Minemine Benimki magcar diye bi ilaç. Valla dündendir içiyorm etki gösterdi sanki iyi geldi.yalnız bişey sorcam kızlar devamlı kullanayım mı yoksa sadece yanıncamı kullanayım bilmiyrm. Doktor 5 kutu yazmş bana günde 3 kere
Bulutlugunler Benim mide yanması olduğu dönemde Doktorum 10 günlük tedavi şeklinde günde 1 kez akşam yemeği sonrası Pulcet verdi, çok iyi geldi, düzeldi baya. Sonrasında her gün değil de, çok yanma hissettiğimde içiyorum iyi geliyor🌿