Hanife4416 Arkadaşlar 17+3 üm ve igneyi karnımdan vuruyorum ve ileride bebege Bi zararı olurmu diye düşünüyorum
Merryy Hanife4416 2 kalp durması sonucu kürtajım olduğu için kan pıhtılaşması çıktı bu hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum 8+3’teyiz bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bebeğimiz için yapıyoruz bu iğneyi
Mrymgl Hanife4416 zararı olacağını düşünmüyorum aksi halde doktorlar vermezdi bende iki Aydır kullanıyorum ben de korkmuştum ama düşündüğümüz kadar içeri girmiyormuş iğnesi
Oley Hanife4416 31. haftadayim hala vuruluyorum. Dogurana kadarda vurucam artık yer kalmadi gobegımde 🤪
Mlk12- ben kullanıyorm bi zararı olmuyor bebegine sadece senin kanın sıvılaşıyor pıhtılaşmayı engelliyor
Bus2020 Bende 15+3 oldum benimde ilk gebeligim 20 haftalik sonlandi ikinci gebeligimde 10 haftalik sonlandi dr um tedbir amacli kan sulandirici vericem dedi 5 haftaliktan beri kullaniyorum karindan vurursan daha etkili olur dedi dr um suan karindan vuruyorum ama ileride ne olur bilemicem ama hersey bebisler icin bi sorun olucak olsa dr vermezdi bencede 🥰
Oley Bus2020 Evet ama zamanla içi beze gibi şiştiği icin bazen canim yaniyor belki bir kaç haftaya bacağa geçerim. Onun dışında bebeğe bir zararı yok tam tersi onun daha iyi beslenebilmesi için. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 😊
Zeynep1080 Hanife4416 32 haftalığım hala karnımdan yapıyorum bir sıkıntı olmadı karından saha az acıyo benim, bacak kol yapamadım acıdı
Kumru82 32 olucam hala vuruluyorum karından lupus hastasıyım bebek için hiç bir sıkıntısı yok iğnenin aksine daha iyi besleniyor